reklama
ewelak
Zosinkowa Mama
Ja też nic jeszcze nie kupowałam:-) W styczniu będą mega wyprzedaże, więc może wtedy się trochę zaopatrzymy;-)
Ale mam dziś lenia... No normalnie zawiozłam Zosię do przedszkola i to będzie tyle co zrobiłam Ale tak sobie myślę, że to pierwszy dzień od baaaaaaaaardzo dawna kiedy Zo w przedszkolu, a ja mam wolne, więc trochę leniuchowania nie zaszkodzi. B. właśnie pojechał do Wawy, więc do 13 byczę się dalej, a potem pies, tesco i przedszkole:-)
Ale mam dziś lenia... No normalnie zawiozłam Zosię do przedszkola i to będzie tyle co zrobiłam Ale tak sobie myślę, że to pierwszy dzień od baaaaaaaaardzo dawna kiedy Zo w przedszkolu, a ja mam wolne, więc trochę leniuchowania nie zaszkodzi. B. właśnie pojechał do Wawy, więc do 13 byczę się dalej, a potem pies, tesco i przedszkole:-)
ninex
Fanka BB :)
Ja się ograniczyłam na razie do przeglądania tego co mam po córce i wszystkie uniseksy wybieram,też pewnie od stycznia zacznę zaopatrzać w rzeczy bąbla...no wózek już mu/jej wybrałam;P i to pewnie będzie pierwszy poważny zakup.
w styczniu jedziemy z Zochą do babci do kato i pewnie zapoluje na wyprzedażach
Dziś pogoda cudna to zabiorę chorowitka na chwilę na pole,muszę pare rzeczy do szpitala zakupić i muszę się zmusić jakiś obiad zrobić(tak a propo niechciejstwa) bo mąż mi marudzi że same zupy ech
w styczniu jedziemy z Zochą do babci do kato i pewnie zapoluje na wyprzedażach
Dziś pogoda cudna to zabiorę chorowitka na chwilę na pole,muszę pare rzeczy do szpitala zakupić i muszę się zmusić jakiś obiad zrobić(tak a propo niechciejstwa) bo mąż mi marudzi że same zupy ech
P
pani.olga
Gość
ja nie wierzę w taki durne przesądy, przecież to nie ma żadnego wpływu na dziecko.
a ja nie chcę czekać z zakupami na ostatnią chwilę, kiedy nie będę miała już na nic siły (;
a ja nie chcę czekać z zakupami na ostatnią chwilę, kiedy nie będę miała już na nic siły (;
martyska1223
Fanka BB :)
Durne nie durne, sprawa indywidualna. Każdy wierzy w co chce
My też chcemy zrobić na ferie wypad do Katowic i mam nadzieje ze tez zaszaleje
My też chcemy zrobić na ferie wypad do Katowic i mam nadzieje ze tez zaszaleje
P
pani.olga
Gość
dla mnie twierdzenie, że od robienia zakupów dziecko może umrzeć jest durne (; (podkreślam - dla mnie, i to przesąd jest durny, a nie ludzie, którzy ewentualnie w to wierzą, to nie moja sprawa).
ja tez w to nie wierze.. zreszta kazdy wierzy w to co chce i tego nie zmienimy ja na razie nie czuje potrzeby kupowania bo to sporo za wczesnie. pewnie pomysle cos ok 5miesiaca. wrr wzielam paracetamol tak mi glowa peka ze pewnie nic nie pomoze.. no ale jak nie pomoze to drugiego nie bede brala;/
Witam:-) ją też należę do tych przesadnych. Uważam że mam czas jeszcze na zakupy. W poprzedniej ciąży zaczęlismy robić zakupy coś ok 20 tyg jak się płeć potwierdziła. Dużo rzeczy miałam od siostry. Wiele rzeczy mi odpadnie do kupienia :-) powiem wam że wczoraj przed zasnieciem wybieralam sobie w myslach imię dla dziewczynki :-)
reklama
zabka253
i wybrałaś już czy nie mogłaś się zdecydować? ja jakoś wogóle nie mam żadnych propozycji co do imion a na początku poprzednich ciąż już zawsze były pomysły..
ja planuje zakup wózka ale dopiero w czerwcua tak to tylko potrzebuje wyprawki wyjściowej bo tak to po synku mam sporo ciuchów
i wybrałaś już czy nie mogłaś się zdecydować? ja jakoś wogóle nie mam żadnych propozycji co do imion a na początku poprzednich ciąż już zawsze były pomysły..
ja planuje zakup wózka ale dopiero w czerwcua tak to tylko potrzebuje wyprawki wyjściowej bo tak to po synku mam sporo ciuchów