klaudia81.81
Fanka BB :)
Eva gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie moglam, problemem okazało sie to że miałam zmienioną czcionke, zaznacz myszą kod suwaczka i kliknij przycisk który przywróci fabryczny format czcionki, to jest któryś z pierwszych przycisków.dziewczyny też nie możecie zmienić suwaczka?
Gratulacje[emoji4]Zosia już na świecie urodziła się w czwartek 16.07 o 23:55
3600 g, 52 cm, 10 pkt
Poród siłami natury - 18 godzin w domu z położną, potem 2 ostatnie godzinki w szpitalu (musieli podac oksytocynę, bo akcja słaba)
:-)
już jesteśmy w domku :-)
Powiem Ci, że po tej oksytocynie to był jakiś koszmar! Ból niewyobrażalny, chwilami myślałam że nie dam rady przetrwać kolejnego skurczu.I jak odczucia po tej oksytocynie??
Może któraś z Was ma porównanie z oksytocyną vs. bez oksytocyny ?
Eva gratuluję :-)
Mała zasnęła. Funkcjonujemy już same, bo M. dziś poleciał na cały tydzień do pracy we Wrocławiu.
Patrzę na aukcję z pasami poporodowymi. Lepsze na rzep czy na fiszbiny i czy w ogóle da się w tym chodzić gdy jest tak ciepło?