P
pani.olga
Gość
my na pierwszym spacerze byliśmy jakieś 2 godz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hey my jeszcze w szpitalu ale najważniejsze że dziś skończyli naświetlac malutka i jutro mają nas wypisać :-) niestety w niedzielę nie robią wypisow .... Karmienie idzie nam coraz lepiej przez nakładki ja karmie i w między czasie odciagam ...
Zazdroszczę wam spacerów ;-)
Co do porodu nie będę ukrywać że tego bólu nie da się z niczym porównać no ale przetrwać się da a jaka nagroda na końcu :-) niesamowite jak można pokochać takiego małego szkraba:-) a mąż spisał się na medal ja już się tam slanialam na nogch a oni kazali kucac wstawać i tak w koło on mnie wręcz podnosił no naprawdę pomogł mi bardzo więc dziewczyny polecam mieć kogoś bliskiego naprawdę :-)