reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Ja dzis po wizycie.. Żadnych oznak porodu :( Jeśli do czwartku nie urodzę to mam się kontaktować już ze szpitalem... Ehhh... Mała waży około 3100 g, ale u tej lekarki wychodzi zawsze "za mała" (mniejsza niż jak na to wypasione usg poszłam) więc obstawiam, że będzie taka jak ja przy porodzie, pewnie coś około 3200 :) Jejciu wiem, że marudzę, ale już tak bardzo bardzo chcę ją zobaczyć... Niech się ten cholerny poród zacznie wreszcie!!!!!!!

reklama
Dziewczyny te które mają problem z kolkami u dzieciaczkow.
Wiele moich koleżanek-mam bardzo sobie chwali Krople Biogaia. Żałują że tak późno zastosowaly a wcześniej męczyły się z herbatkami i espumisanem. Nie wiem dokładnie tylko od którego tyg można stosować i nie są tanie. Działają też jak probiotyk.

Gurek, Martyśka, MamaPatryka - dziewczyny gratuluję i ściskam serdecznie was i maluchy :tak:

Ja do tej pory nie rozpakowana. Jutro rano do szpitala i będzie indukowanie. Dziś jeszcze szybka wizyta u swojego lekarza po zwolnienie i przy okazji badanie, twierdzi, że wszystko ok, ale wg niego już czas na indukcje, bo to już ponad tydzień po..

Tak, że trzymajcie kciuki jutro, mam nadzieję, że wszystko będzie ok z maluszkiem, pójdzie SN i do końca dnia będzie już po wszystkim..

Gurek, Martyśka, MamaPatryka - dziewczyny gratuluję i ściskam serdecznie was i maluchy :tak:

Ja do tej pory nie rozpakowana. Jutro rano do szpitala i będzie indukowanie. Dziś jeszcze szybka wizyta u swojego lekarza po zwolnienie i przy okazji badanie, twierdzi, że wszystko ok, ale wg niego już czas na indukcje, bo to już ponad tydzień po..

Tak, że trzymajcie kciuki jutro, mam nadzieję, że wszystko będzie ok z maluszkiem, pójdzie SN i do końca dnia będzie już po wszystkim..

Powodzenia :))

Cześć dziewczyny, my czekamy na obchod z cicha nadzieja ze puszcza nas do domku.. Niewiem jakie są szanse ale nadzieja matka głupich :D
Dzisiaj nocka juz spokojniejsza bo bez płaczu i stresu, znaczy płacz był około 1 jak mała była głodna i nie mogła zjeść z cycka.. no i dostała butle. Ale pomimo tego nie podarowalam jej rano, i od 5 jak wstała to do 7 próbowałam ja nakarmić cyckiem aż wkoncu zjadla i zasnęła na spokojnie uff.. całe szczęście bo wczoraj to aż się T poplakal jak widział jak ona płacze ze nie może cycka złapać :( A szkoda marnować szanse skoro w cyckach coś tam białego jest. Pogoda u nas straszna za oknem deszcz tak leje ze aż brak słów, chociaż może to i dobrze że niema takich upałów.. Madziula, Thriade - jak tam sytuacja ?
Kropka ja też mam nadzieje ze będzie ok! ;)

Cześć dziewczyny, my czekamy na obchod z cicha nadzieja ze puszcza nas do domku.. Niewiem jakie są szanse ale nadzieja matka głupich :D
Dzisiaj nocka juz spokojniejsza bo bez płaczu i stresu, znaczy płacz był około 1 jak mała była głodna i nie mogła zjeść z cycka.. no i dostała butle. Ale pomimo tego nie podarowalam jej rano, i od 5 jak wstała to do 7 próbowałam ja nakarmić cyckiem aż wkoncu zjadla i zasnęła na spokojnie uff.. całe szczęście bo wczoraj to aż się T poplakal jak widział jak ona płacze ze nie może cycka złapać :( A szkoda marnować szanse skoro w cyckach coś tam białego jest. Pogoda u nas straszna za oknem deszcz tak leje ze aż brak słów, chociaż może to i dobrze że niema takich upałów.. Madziula, Thriade - jak tam sytuacja ?
Kropka ja też mam nadzieje ze będzie ok! ;)

Ja mam nadal ten problem mam ... Kupilam se oslonki na piersi i ladnie je przez 20 min a potem placz jest wiec w ruch idzie laktator i butla ... Bo szkoda mi dawac mleko modyfikowane jak jest mleko w piersiach... Dzis ma przyjsc laktator z medeli mini electric bo recznym mam dosc ....

reklama
Jestem nadal w dwupaku od razu po obchodzie założyli mi cewnik foleya bo mam tylko 2 cm rozwarcia zakładanie bolało jak i badanie taki lekarz delikatny po wszystkim się poryczalam w łazience chyba już z nerwów.... :-( a mój lekarz prowadzący nawet się słówkiem nie odezwał....

Do góry