reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
mi pediatra polecila epumisan albo esputicon i daje kilka kropelek i odrazu sie zalatwia :-)
co do rany to ja w szpitalu bralam najpierw ketonal potem paracetamol i bralam rano i wieczorem zeby dobrze spac. W ciagu dnia staralam sie chodzic bo jak rozchodzisz to jest lepiej najgorzej zawsze jest wstac. Mmnie bolala rana 5 dni bo w domu juz nic nie bralam przeciwbolowego z tym ze ja duzo chodzilam i to tez po schodach bo w domu to nieuniknione :-p

Martysia moj tez na poczatku malo jadla po 5 min cyca ssal ale nic innego mu nie podawalam. Teraz juz sie rozkrecil i potrafi po pol godziny siedziec i cmokac ;-) ale najwazniejsze przybiera ladnie na wadze

Dzien dobry

Gratulacje Martyśka i MamaPatryka!

Ja dziś w nocy myslalam że sie wykończe... Julcia twardo spała przez 4 godziny i ledwo ją dobudzilam po tym czasie, a musiałam bo lewa pierś była przepelniona, twarda jak kamien, gorączki dostalam, koszmar :baffled: Rano mojego po kapuste wyslalam, okład z liści i opróżnienie daly rade, uf

Mamo Patryka -gratulacje - cudna data :)

patrzę na listę i już bardzo mało wolnych miejsc:)
Zaczynam mieć stresa przed środą, normalnie jak bym była pierworódką ( a może dlatego ,że wiem co i jak )...od zawsze mnie stresuje szpital i już bym chciała z niego wyjść ze zdrowym maluchem.
Moje chłopaki jutro jadą do babci- cały tydzień będą poza domem, potem pojadą w sierpniu w Bieszczady - i jest mi tak smutno ,że nie będę mogła być z nimi ,że szok ....
Boszzz jak mnie moja teściowa wkurza.Dobra kobieta z niej jest ,ale jak zaczyna mędzic to drugiej takiej nie ma .Wczoraj marudziła mojemu M ,że ona to ma nadzieje ,że będzie dobrze ,że damy sobie rade ,bo takie dziecko to przecież tyle roboty i obowiązków ....mój M sie aż wkurzył i jej nagadał ,że generalnie od 15 lat sobie radzimy sami i dlaczego mamy sobie teraz nie dać rady ....i zagroził ,że jak będzie tak gadać to nie będzie do niej dzwonił nigdy ....

Jutro mamy 14 rocznice ślubu :)- a tu ani zjesc nic dobrego ( bo w środę trza na czczo) ani szampana się napić ....:) ani poseksić :)

Która dziś ? Madziula ? Thriade ?

Miłego owocnego dnia

Pora na Kropkę, Madziulę i Malf :)

Klara dobrze, że mąż się umie postawić swojej mamie:) A prawie na rocznicę dostaniecie super prezent:) Pocieszę Cię, ja już nie piję od ponad 4,5 roku;) Jak wreszcie będę mogła to chyba szybko mnie weźmie, hehe, no ale to za dwa lata jakieś:)

Thriade luz blues masz jeszcze czas przecież. Choć Cię rozumiem, bo też już mam dosyć;)

Madziula dawaj znać co i jak.

Ja się łudzę, że może jakieś rozwarcie mi dzis lekarka stwierdzi, ale pewnie nie... Zwariować można.

reklama
Do góry