reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
mi pediatra polecila epumisan albo esputicon i daje kilka kropelek i odrazu sie zalatwia :-)
co do rany to ja w szpitalu bralam najpierw ketonal potem paracetamol i bralam rano i wieczorem zeby dobrze spac. W ciagu dnia staralam sie chodzic bo jak rozchodzisz to jest lepiej najgorzej zawsze jest wstac. Mmnie bolala rana 5 dni bo w domu juz nic nie bralam przeciwbolowego z tym ze ja duzo chodzilam i to tez po schodach bo w domu to nieuniknione :-p

Martysia moj tez na poczatku malo jadla po 5 min cyca ssal ale nic innego mu nie podawalam. Teraz juz sie rozkrecil i potrafi po pol godziny siedziec i cmokac ;-) ale najwazniejsze przybiera ladnie na wadze

Dzien dobry

Gratulacje Martyśka i MamaPatryka!

Ja dziś w nocy myslalam że sie wykończe... Julcia twardo spała przez 4 godziny i ledwo ją dobudzilam po tym czasie, a musiałam bo lewa pierś była przepelniona, twarda jak kamien, gorączki dostalam, koszmar :baffled: Rano mojego po kapuste wyslalam, okład z liści i opróżnienie daly rade, uf

Mamo Patryka -gratulacje - cudna data :)

patrzę na listę i już bardzo mało wolnych miejsc:)
Zaczynam mieć stresa przed środą, normalnie jak bym była pierworódką ( a może dlatego ,że wiem co i jak )...od zawsze mnie stresuje szpital i już bym chciała z niego wyjść ze zdrowym maluchem.
Moje chłopaki jutro jadą do babci- cały tydzień będą poza domem, potem pojadą w sierpniu w Bieszczady - i jest mi tak smutno ,że nie będę mogła być z nimi ,że szok ....
Boszzz jak mnie moja teściowa wkurza.Dobra kobieta z niej jest ,ale jak zaczyna mędzic to drugiej takiej nie ma .Wczoraj marudziła mojemu M ,że ona to ma nadzieje ,że będzie dobrze ,że damy sobie rade ,bo takie dziecko to przecież tyle roboty i obowiązków ....mój M sie aż wkurzył i jej nagadał ,że generalnie od 15 lat sobie radzimy sami i dlaczego mamy sobie teraz nie dać rady ....i zagroził ,że jak będzie tak gadać to nie będzie do niej dzwonił nigdy ....

Jutro mamy 14 rocznice ślubu :)- a tu ani zjesc nic dobrego ( bo w środę trza na czczo) ani szampana się napić ....:) ani poseksić :)

Która dziś ? Madziula ? Thriade ?

Miłego owocnego dnia

Pora na Kropkę, Madziulę i Malf :)

Klara dobrze, że mąż się umie postawić swojej mamie:) A prawie na rocznicę dostaniecie super prezent:) Pocieszę Cię, ja już nie piję od ponad 4,5 roku;) Jak wreszcie będę mogła to chyba szybko mnie weźmie, hehe, no ale to za dwa lata jakieś:)

Thriade luz blues masz jeszcze czas przecież. Choć Cię rozumiem, bo też już mam dosyć;)

Madziula dawaj znać co i jak.

Ja się łudzę, że może jakieś rozwarcie mi dzis lekarka stwierdzi, ale pewnie nie... Zwariować można.

reklama
Do góry