reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

gratulacje wszystkim juz rozpakowanym!
patrze na liste i wiekszosc mam rodzi przed terminem, duzo tez nieplanowanych cc, wazne tylko ze wszystkie ze szczesliwym finalem:)
ja mam skierowanie do szpitala na przyszly pon. Mam nadzieje, ze dotrwam i nie bedzie niespodzianek

madziuuulka-trzymam kciuki za jutro :0

reklama
Witajcie po nieobecnosci

W piatek jak wam pisałam ze zaczęło coś mnie boleć jednak wylądowałam w szpitalu
skurcze miałam od dawna ale bali się ze zaczne rodzić a to ciąża wysokiego ryzyka \
Dostałam przez dwa dni sterydy na płucka i we wtorek miałam cc

Igor ur 7.07.2105 o 10:30 w 37 tyg
3180g i 52cm
10 pkt

Gratulacje :) moj Igorek tez o 10:30 urodzony tylko dzien wczesniej :)

O MamaPatryka gratulacje:) Jakoś przegapiłyśmy Twoje zniknięcie, bo nikt się nie spodziewał, że to może być już:)))

A ja spać coś nie mogę...

Basica może i Ty będziesz ostatnia:) Na liście jest jeszcze Eva, ale ona też nie dużo się tu udziela.

Mama Patryka gratulacje.

U nas ok. Młody ssie, chociaż gdybym go nie budziła to by jadł co 6h, a ja planuję jutro do domu .Mój statszak będzie kończył 2 lata :) Trzymajcie kciuki.

Ja się czuję lepiej niż po pierwszym cc.

Dziewczyny po cc, jak i was wyglądała sprawa z bólem rany? U mnie już 3 doba a ból jest jeszcze dość silny, czasem nie mogę kroka zrobić, a już nie chcą mi dawać przeciwbólowych leków za bardzo. Czy w domu bralyscie jakieś leki, w razie czego to jakie można??

Witamy się z rana ;) Maja dala mamie wczoraj popalić do 2 w nocy, coś jej nie pasowało. Albo cycka ciamkala albo kupie robiła albo w brzuszku jej coś jeździło i jeszcze dodatkowo ma coś w nosku I nie można jej tego wyciągnąć bo jest za głęboko i musi sama to wykichac a wiadomo ciężko jej się je bo wszystko się zatyka. Obawiam się tylko ze za mało je, jak przystawialam ja wczoraj do cycka to niby coś ciągnęła ale ja niewiem czy tam jest pokarm bo dzisiaj jak wstała przed 6 to jeszcze normalnie nie jadła bo się denerwowała przy lapaniu, mi cholera na tym łóżku tez nie wygodnie i tak to wygląda. Butelki jej nie dali i to mnie martwi czy nie spadnie za dużo z wagi. A jak jest z waszymi małymi, tez tak mało jedzą ? Bo u mojej to wygląda jak by miała tylko potrzebę samego ssania bo smoczek ja uspokaja. Ah, trudne sprawy ..

Załączniki

• 1436765366570.jpg
    1436765366570.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 61
Witamy się z rana ;) Maja dala mamie wczoraj popalić do 2 w nocy, coś jej nie pasowało. Albo cycka ciamkala albo kupie robiła albo w brzuszku jej coś jeździło i jeszcze dodatkowo ma coś w nosku I nie można jej tego wyciągnąć bo jest za głęboko i musi sama to wykichac a wiadomo ciężko jej się je bo wszystko się zatyka. Obawiam się tylko ze za mało je, jak przystawialam ja wczoraj do cycka to niby coś ciągnęła ale ja niewiem czy tam jest pokarm bo dzisiaj jak wstała przed 6 to jeszcze normalnie nie jadła bo się denerwowała przy lapaniu, mi cholera na tym łóżku tez nie wygodnie i tak to wygląda. Butelki jej nie dali i to mnie martwi czy nie spadnie za dużo z wagi. A jak jest z waszymi małymi, tez tak mało jedzą ? Bo u mojej to wygląda jak by miała tylko potrzebę samego ssania bo smoczek ja uspokaja. Ah, trudne sprawy ..

Martyska sliczna malutka :) nic sie nie martw to dopiero pierwsza doba i tak malutko jedza maluszki. Zreszta jestescie pod opieka i beda kontrolowac jej wage :)

Dziewczyny po cc, jak i was wyglądała sprawa z bólem rany? U mnie już 3 doba a ból jest jeszcze dość silny, czasem nie mogę kroka zrobić, a już nie chcą mi dawać przeciwbólowych leków za bardzo. Czy w domu bralyscie jakieś leki, w razie czego to jakie można??

Kornelka w trzeciej dobie jeszcze mnie tez bardzo bolalo ale pozwalali paracetamol lub pyralgine. Ale juz od czwartego dnia zaczelo sie naprawde poprawiac a dzis minal tydzien i jest juz naprawde super:)

Ja po pierwszej cc odmówiła.przeciwbólowych które do mleka się przedostają ale mogłam brać paracetamol co 4 h i potem w domu też chyba jeszcze brałam przez kilka dni,chociaż ja mieszkam na pięterku i szybko zaczęłam śmigać góra dół heh
Mam.nadzieje,że tym razem też szybko dojdę do siebie

Ale mnie dziś młoda zestresowała,zawsze była w nocy o nad ranem aktywna,nie musiałam liczyć ruchów,a dzisiaj cisza,chyba z godz ją męczyłamsie,żeby podskoczyła Ah pewnie udzielają jej się moje nerwy...

reklama
Do góry