reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Qurcze ale mamy tępo codziennie ktoś,ja już nie mogę doczekać się, jeszcze dwa długie dni w domu i środa w szpitalu
Właśnie wróciliśmy od znajomych,mają 7 dniową Ole,taka ta istotka dronniutka wydaje się,a prawie 4 kg kobietki ah

reklama
Martyska gratulacje!
Lilka w pt wieczorem po wyjściu z prysznica bardzo bolała mnie blizna z prawej strony. Nie mogłam krok zrobić. Nie bolała przy dotyku i jak siedziałam lub stałam równo. Dowloklsm się do łóżka i postanowiłam pójść spać. Obudziłam się bez dolegliwości. Pojechałam do koleżanki na kawę. Posiedzialam tam 2h na fotelu i jak się podniosłam to poczułam znów ten sam ból. Nie mogłam zrobić kroka. Doczolgalam się do auta i wróciłam do domu. Ból zmalał a potem ustąpił. Postanowiłam to sprawdzić, wiec pojechaliśmy na IP. Dalej już wiesz co było.

Martyska gratulacje:-) ale ci zazdroszczę, ze nie byłaś nacinana u mnie jutro będzie tydzień a krocze boli jak cholera. Najgorsze jeszcze przede mną strasznie boję sie ściągania szwów.

reklama
Zulugulka, ja byłam pewna że będę nacinana a tu proszę.. zdziwienie takie. A niemasz szwów rozpuszczalnych?? Bo u mnie jak coś to tylko takie zakładają, ja byłam w łazience ale na zrobienie siku to jeszcze za wcześnie bo piecze. Jutro T zrobi ki roztwór z taantum rosa i będę się tym prxemywac na zmianę z białym jeleniem

Martyska gratulacje!!! :-) może mi się uda jutro śmiesznie by było bo ja też 13 rodzona tylko ze maja ;-)

Ja miałam termin na jutro, 13.07 w urodziny szwagierki i równy miesiąc po T urodzinach, a wyszło jak wyszło. Ale mój lipiec to będzie biedny bo urodziny w lipcu ma mój brat siostra szwagierka przyjaciółka i jeszcze teraz Maja ;) wiec zbankrutuje na prezenty :D

Do góry