reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Qurcze ale mamy tępo codziennie ktoś,ja już nie mogę doczekać się, jeszcze dwa długie dni w domu i środa w szpitalu
Właśnie wróciliśmy od znajomych,mają 7 dniową Ole,taka ta istotka dronniutka wydaje się,a prawie 4 kg kobietki ah

reklama
Martyska gratulacje!
Lilka w pt wieczorem po wyjściu z prysznica bardzo bolała mnie blizna z prawej strony. Nie mogłam krok zrobić. Nie bolała przy dotyku i jak siedziałam lub stałam równo. Dowloklsm się do łóżka i postanowiłam pójść spać. Obudziłam się bez dolegliwości. Pojechałam do koleżanki na kawę. Posiedzialam tam 2h na fotelu i jak się podniosłam to poczułam znów ten sam ból. Nie mogłam zrobić kroka. Doczolgalam się do auta i wróciłam do domu. Ból zmalał a potem ustąpił. Postanowiłam to sprawdzić, wiec pojechaliśmy na IP. Dalej już wiesz co było.

Martyska gratulacje:-) ale ci zazdroszczę, ze nie byłaś nacinana u mnie jutro będzie tydzień a krocze boli jak cholera. Najgorsze jeszcze przede mną strasznie boję sie ściągania szwów.

reklama
Zulugulka, ja byłam pewna że będę nacinana a tu proszę.. zdziwienie takie. A niemasz szwów rozpuszczalnych?? Bo u mnie jak coś to tylko takie zakładają, ja byłam w łazience ale na zrobienie siku to jeszcze za wcześnie bo piecze. Jutro T zrobi ki roztwór z taantum rosa i będę się tym prxemywac na zmianę z białym jeleniem

Martyska gratulacje!!! :-) może mi się uda jutro śmiesznie by było bo ja też 13 rodzona tylko ze maja ;-)

Ja miałam termin na jutro, 13.07 w urodziny szwagierki i równy miesiąc po T urodzinach, a wyszło jak wyszło. Ale mój lipiec to będzie biedny bo urodziny w lipcu ma mój brat siostra szwagierka przyjaciółka i jeszcze teraz Maja ;) wiec zbankrutuje na prezenty :D

Do góry