reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Rozpuszczalne tylko w środku, 4 na zewnątrz normalne. Ciągną i pieką jak cholera. Siku jak siku, myślałam ze mnie rozerwie jak 2 musialam zrobić aż dostałam czopek na rozluźnienie.

reklama
Patka patrzę na naszą listę i zastanawiam się, czy Ty będziesz rodzić ostatnia czy jednak ja;)

Martyśka zazdroszczę, że bez nacinania, u mnie na bank będzie.

Witajcie po nieobecnosci

W piatek jak wam pisałam ze zaczęło coś mnie boleć jednak wylądowałam w szpitalu
skurcze miałam od dawna ale bali się ze zaczne rodzić a to ciąża wysokiego ryzyka \
Dostałam przez dwa dni sterydy na płucka i we wtorek miałam cc

Igor ur 7.07.2105 o 10:30 w 37 tyg
3180g i 52cm
10 pkt

Witajcie po nieobecnosci

W piatek jak wam pisałam ze zaczęło coś mnie boleć jednak wylądowałam w szpitalu
skurcze miałam od dawna ale bali się ze zaczne rodzić a to ciąża wysokiego ryzyka \

3180g i 52cm
10 pkt

gratulacje:-):-)

Witajcie po nieobecnosci

3180g i 52cm
10 pkt

Gratulacje :).najważniejsze że wszystko ok z Wami :)

Patka patrzę na naszą listę i zastanawiam się, czy Ty będziesz rodzić ostatnia czy jednak ja;)

Ewcia tak mi się wydaje że ostatnia będę ja[emoji16]
Witajcie po nieobecnosci

3180g i 52cm
10 pkt

Gratulacje[emoji4]

Masz zamiar to tak długo ciągnąć hihi ojej coraz mniej na tej liście i co najgorsze te co narzekały ze ostatnie będą bo termin na koniec lipca to już urodziły :D :D
Ciekawe kiedy nasza kolej :)

MamaPatryka gratulacje! !!!!!! :)

madziuuula jutro twoja kolej :D

reklama
Do góry