reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

wichurka no ja już przytyłam 13 ale moja waga startowa była w normie w zasadzie to za bardzo nie widać po mnie tych kg może sporo wody bo puchnę.......brzuch też mam w porównaniu do innych nie duży i raczej słyszę przez całą ciąże miłe słowa że się nie roztyłam że ładny okrągły brzuszek i w ogóle jak ktoś nie wie że ma być panienka to mówi że chłopak będzie bo ładnie wyglądam ...........

ja bym na twoim miejscu olała głupie gadki skoro maluszek zdrowo się rozwija to nic tylko się cieszyć że nie straciłaś figury wiele kobiet zazdrości i może stąd takie dziwne komentarze :-)

reklama
Cześć Ciocie :-) Urodziłam się dzisiaj o 8.50. 2445g, 49cm, 10 pkt. Buziaki od Hani . Na razie jestem unieruchomiona, wiec nie piszę więcej.

Załączniki

• 1435320393592.jpg
    1435320393592.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 79
Gratulacje Blacksilk .... A ja dalej czekam na moje malenstwo ... Powoli zaczynam watpic w to ze go przyniosa mi .... Dziewczyna co ze mna lezy rodzila tego samego dnia co ja ...i maly jej wazy wtyle co moj a oni wychodza do domu..
Zaczynam wariowac juz ....

reklama
Do góry