A ja wróciłam właśnie do domu skurcze się wycofały, wczoraj były już regularne co 8 minut na poziomie 130-140. Ale w nocy ustalo. Rozwarcie nie postępuje także dzisiaj zdecydowali mnie wypuścić z czego bardzo się ciesze. Bo wiem ze szpital bardziej mi zatrzymuje ten proces niż miałby przyspieszyć. Mam nadzieje ze wrócę juz z bólami po których urodze co do cc na życzenie leżałam na sali z dziewczyną która się chwaliła ze ma cc na życzenie załatwione za kwotę x ! ja też uważam ze cc na życzenie nie jest zbyt dobre, w końcu to operacja. Widziałam teraz będąc w szpitalu jak smigaja dziewczyny po sn a jak po cc... mam nadzieje urodzić sn i mieć mała cały czas przy sobie
reklama
EwciaZ
Fanka BB :)
Co do śmigania po też nie ma reguły. Mi po drugim porodzie tak jeden wewnętrzny szew uwierał, że miałam wrażenie, że tam mam jesień średniowiecza, a wszystko ładnie się goiło Z zazdrością patrzyłam na laskę z łóżka obok co chyba nawet nie pękła i siedziała sobie na luzie jakby w ogóle nie rodziła.
klaudia81.81
Noo ja jak urodzilam mojego 3700 to tydzien siadac nie moglam a w sali obok laska 4900 chlopaka tego samego dnia i jak perszing ganiala reguly nie ma na nicccc
To mojego brzucha czy wyglądu nikt obcy niegdy nie skomentował... Może mam jakiś odstraszający wyraz twarzy i emerytki wolą nie podchodzić :>
Perla - wszędzie dobrze, ale w domku najlepiej
Co do tematu skurczy - stwardniał mi bezboleśnie dziś brzuch kilka razy...w sumie pierwszy raz to tak poczułam ewidentnie...
Perla - wszędzie dobrze, ale w domku najlepiej
Co do tematu skurczy - stwardniał mi bezboleśnie dziś brzuch kilka razy...w sumie pierwszy raz to tak poczułam ewidentnie...
miq
Ja mam dzisiaj jakiś zły dzień,rozdrażniona jestem :/
Dziewczynki zagłosujecie?
Zdrowo i radośnie w ciąży. Głosowanie - BabyBoom.pl
klaudia81.81
Ja mam dzisiaj jakiś zły dzień,rozdrażniona jestem :/
Ja juz a co do humorow to ja dzis juz trzy razy beczalam bez zadnego powodu a teraz za to ciesze sie sama do siebie i nie wiem z czego
Gratulacje nowa mamusiu, Hania śliczna Niech sie chowa zdrowo.
U mnie brzucha nikt nie komentuje. I dobrze, tylko P. sobie zcasem pozwala na niewybredne żarty to mu mówie że lepsza ciąża niż sadełko Wkurza mnie jedynie jak ludzie mówią np "z tym brzuchem to pani cięzko". Jakos negatywnei to odbieram, jakby powiedzieli np "cieżko Pani w ciązy" to zupełnie inaczej ale sformułowanie "ten brzuch" conajmniej z jakimś bękartem mi sie kojarzy :/
Wichurka, ważne że dziecko zdrowe a Ty skoro mniej przytyłaś to cóż, lekarz wie najlepiej i jeśli mówi ze ok to należy mu zaufać. Dziecko pewnie sporo z Ciebie czerpie potrzebnych składników. Dbaj o siebie bo jak wiesz zapewne po porodzie łatwo o anemie itd a siły będą potrzebne Pamietam jak czasem z noworodkiem wchodziłam na moje 4 pietro to aż mi niedobrze bylo ze zmęczenia. Musimy wtedy też o sobie pamietać.
U mnie brzucha nikt nie komentuje. I dobrze, tylko P. sobie zcasem pozwala na niewybredne żarty to mu mówie że lepsza ciąża niż sadełko Wkurza mnie jedynie jak ludzie mówią np "z tym brzuchem to pani cięzko". Jakos negatywnei to odbieram, jakby powiedzieli np "cieżko Pani w ciązy" to zupełnie inaczej ale sformułowanie "ten brzuch" conajmniej z jakimś bękartem mi sie kojarzy :/
Wichurka, ważne że dziecko zdrowe a Ty skoro mniej przytyłaś to cóż, lekarz wie najlepiej i jeśli mówi ze ok to należy mu zaufać. Dziecko pewnie sporo z Ciebie czerpie potrzebnych składników. Dbaj o siebie bo jak wiesz zapewne po porodzie łatwo o anemie itd a siły będą potrzebne Pamietam jak czasem z noworodkiem wchodziłam na moje 4 pietro to aż mi niedobrze bylo ze zmęczenia. Musimy wtedy też o sobie pamietać.
reklama