reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
zulugulka &&&&&&&&&&& mocno zaciśniete
kagusia gratuluję zdolnej córci :-)
Blacksilk &&&&&&&&&&&&& i jak tam?
perla ja zrobiłam rundkę po sklepach dzień przed porodem, umyj okna albo pościeraj kurze tak aby ręce były wysoko, seks też dobry bo sperma rozluxnia szyjkę, albo kucnij w rozkroku i posprzątaj dolne półki. AAAAAA mama mi powiedziała, ze takie ruszanie biodrami na boki też działa rewelacyjnie typu taniec itp, dziecko wchodzi w kanał i naciska na szyjke :-)
Powodzenia

ewczis maluszek silny daje radę :) teraz będzie już tylko lepiej :-)
ewcia trzymam kciuki i czekam na relacje :-)
ja mam wizytę dopiero w poniedziałek i już nie mogę się doczekać co lekarz powie..

Bylam u malego jest cudny ... Tylko jest problem bo musze nazbierac pokarmu chociaz na dnie ... A mi nic nie leci jestem zalamana bo tu zaczeli straszyc ze zostaniemy z dwa trzy tyg jak nic nie dam mu od siebie ...

reklama
ewczis super, ze taki zdolny maluszek
jak ściagasz pokarm to najlepiej w jego obecności niech ci pozwolą, a masz elektryczny laktator?
patrz na niego i ściągaj wtedy wytwarza sie prolaktyna (chyba) ale nie przejmuj sie tego dużo nie bedzie ja w 2-3 dobie to ściągnełam ok 10 ml za 1 razem, maluszki wiecej nie potrzebują

Do góry