reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
zulugulka &&&&&&&&&&& mocno zaciśniete
kagusia gratuluję zdolnej córci :-)
Blacksilk &&&&&&&&&&&&& i jak tam?
perla ja zrobiłam rundkę po sklepach dzień przed porodem, umyj okna albo pościeraj kurze tak aby ręce były wysoko, seks też dobry bo sperma rozluxnia szyjkę, albo kucnij w rozkroku i posprzątaj dolne półki. AAAAAA mama mi powiedziała, ze takie ruszanie biodrami na boki też działa rewelacyjnie typu taniec itp, dziecko wchodzi w kanał i naciska na szyjke :-)
Powodzenia

ewczis maluszek silny daje radę :) teraz będzie już tylko lepiej :-)
ewcia trzymam kciuki i czekam na relacje :-)
ja mam wizytę dopiero w poniedziałek i już nie mogę się doczekać co lekarz powie..

Bylam u malego jest cudny ... Tylko jest problem bo musze nazbierac pokarmu chociaz na dnie ... A mi nic nie leci jestem zalamana bo tu zaczeli straszyc ze zostaniemy z dwa trzy tyg jak nic nie dam mu od siebie ...

reklama
ewczis super, ze taki zdolny maluszek
jak ściagasz pokarm to najlepiej w jego obecności niech ci pozwolą, a masz elektryczny laktator?
patrz na niego i ściągaj wtedy wytwarza sie prolaktyna (chyba) ale nie przejmuj sie tego dużo nie bedzie ja w 2-3 dobie to ściągnełam ok 10 ml za 1 razem, maluszki wiecej nie potrzebują

Do góry