reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
a co wy tak chcecie przyspieszać wyjścia maluszków mi też ciężko ale zdaje się na matkę naturę ;-)
Ja bym chciała już bo:
a) pogoda sprzyja rodzeniu :D
b) tak na poważnie to chciałabym już ją mieć w ramionach i przestać myśleć o tej hipotrofii itd.
c) chciałabym tak po prostu mieć poród za sobą, a nie zastanawiać się w jakich okolicznościach mnie najdzie.

Dziś byłam w aptece i kolejka ludzi. Wyszła jakaś pani z zza lady (chyba jakaś taka kierowniczka) i powiedziała, że przysługuje mi obsługa bez kolejki tylko, żebym się z przodu tam pokazała. Aż mi się głupio zrobiło hehe :) Ale potem okazało się, że jak jestem po zamówienie internetowe to w ogóle mam dzwonić dzwoneczkiem takim i to też jest bez kolejki i kto inny to wydaje, więc się ludziom nie wepchałam w sumie :D

nie wiem czy ktoś już pisał, ale Angie urodziła :) ponad 3kg chłopak :)

Bylam u malego jest cudny ... Tylko jest problem bo musze nazbierac pokarmu chociaz na dnie ... A mi nic nie leci jestem zalamana bo tu zaczeli straszyc ze zostaniemy z dwa trzy tyg jak nic nie dam mu od siebie ...

A nie mają tam laktatora na stanie? Mi po cc laktatora się udało

Jedna sie zlitowala i dala mi laktator elektryczny i od razu polecialo ...i zanioslam i na dnie buteleczki siary i poeiedzialy ze duzo jak na pierwszy raz... Teraz czuje sie spokojniejsza ciagle pije wode bo kaza zeby bylo mleko ...

No i tak wlasnie w szpitalach jest, niby nacisk na karmienie piersią- zgadzam sie najlepsze dla dziecka, ale uważam ze każda matka powinna mieć możliwość wyboru czy i jak chce karmić, a jednocześnie stresują i nie doradzają jak to poprawnie robic

reklama
Do góry