reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Blacksilk kciuki oczywiście trzymamy mocno:tak:

Ja po wizycie, maluszek mówi gin nie taki duży jak przypuszczała 3200g, 08.07 mam się stawić w szpitalu a 09.07 cc. No i pobrała mi to gbs, jutro jadę zawieźć. ZAKAZ słodyczy i owoców niewiele, a truskawek w ogóle:-(, bo za dużo przytyłam i boi się żeby później z ciśnieniem nie było problemu.

Ja tez po wizycie. Podczas badania zaczęłam krwawic. Mam 2 cm rozwarcia! Mała ma 3730g wiec chociaż tyle ze nie potwierdza się ta waga ze szpitalnego usg. Lekarz nas pożegnał do jutra góra do piątku ze widzimy się w szpitalu. W pt mam planowane ktg ale on wróży ze coś mnie powinno wziąć jutro.

Ale sie dziewczyny rozkrecilyscie. Widzę ze tu duzo dzieciaczkow urodzi sie w czerwcu a nie w lipcu;)
Ja miałam dzis ktg i lekarz stwierdził tachykardie płodu... Wydzwoniłem mojego gina i kazał mi powtórzyć ktg po południu. Wyszło juz ok. Jutro znów mam sie stawić w szpitu na ktg wieczorem i moze zrobi mi w koncu to usg bo dzis nie zrobił bo sie nie wyrobił czasowo... Jak ja nie lubie takich sytuacji.

opanujcie się z tymi porodami, jeszcze lipca nie ma!

Wichurka, moja też tak miała wtedy w szpitalu i potem już ktg w normie, więc chyba to nic takiego, ale wiadomo lepiej powtórzyć.

Ostatnia edycja:
Blacksilk kciuki zaciśnięte!

U nas wszystko ok. Pokój chłopców pomalowany i już tylko został salon z aneksem. Z tej okazji w przyszłym tygodniu przeprowadzamy się do rodziców na 3 dni.

Dobranoc:)

reklama
Do góry