reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Blacksilk kciuki oczywiście trzymamy mocno:tak:

Ja po wizycie, maluszek mówi gin nie taki duży jak przypuszczała 3200g, 08.07 mam się stawić w szpitalu a 09.07 cc. No i pobrała mi to gbs, jutro jadę zawieźć. ZAKAZ słodyczy i owoców niewiele, a truskawek w ogóle:-(, bo za dużo przytyłam i boi się żeby później z ciśnieniem nie było problemu.

Ja tez po wizycie. Podczas badania zaczęłam krwawic. Mam 2 cm rozwarcia! Mała ma 3730g wiec chociaż tyle ze nie potwierdza się ta waga ze szpitalnego usg. Lekarz nas pożegnał do jutra góra do piątku ze widzimy się w szpitalu. W pt mam planowane ktg ale on wróży ze coś mnie powinno wziąć jutro.

Ale sie dziewczyny rozkrecilyscie. Widzę ze tu duzo dzieciaczkow urodzi sie w czerwcu a nie w lipcu;)
Ja miałam dzis ktg i lekarz stwierdził tachykardie płodu... Wydzwoniłem mojego gina i kazał mi powtórzyć ktg po południu. Wyszło juz ok. Jutro znów mam sie stawić w szpitu na ktg wieczorem i moze zrobi mi w koncu to usg bo dzis nie zrobił bo sie nie wyrobił czasowo... Jak ja nie lubie takich sytuacji.

opanujcie się z tymi porodami, jeszcze lipca nie ma!

Wichurka, moja też tak miała wtedy w szpitalu i potem już ktg w normie, więc chyba to nic takiego, ale wiadomo lepiej powtórzyć.

Ostatnia edycja:
Blacksilk kciuki zaciśnięte!

U nas wszystko ok. Pokój chłopców pomalowany i już tylko został salon z aneksem. Z tej okazji w przyszłym tygodniu przeprowadzamy się do rodziców na 3 dni.

Dobranoc:)

reklama
Do góry