reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
A to u mnie chociaż usg jest do samego końca .. nie wyobrażam sobie iść na wizytę prywatna, zapłacić 100zl i nawet malucha nie zobaczyć- bo tak to co ? Zerknela by tylko na wyniki i zrobiła minutowe badanie na samolocie i po sprawie.. o nie nie :D

Dokładnie tak jak piszecie. Gdyby nie to, że prywatnie zrobiłam usg tydzień temu, martwilabym się czy z dzieckiem wszystko ok i przede wszystkim mniej bym leżała,nie wiedząc, że Mała musi przybrać na wadze.

Oo, ja to naszczescie kuchnie mam na dole i jak idę siku to szybko wracam na piętro do łóżka. Jak bym jadła w te bezsenne noce to zamiast 20 kg przytyła bym z 50 :D no i super, już jasno. Hmm jeszcze pół godzinki i mogłabym pojechać po świeże bulki na śniadanie dla mnie i dla T.. ale czy jest sens tak rozpieszczac :o on by się pewnie nie zebrał na taki gest len jeden :D

Martyska faceci tak chyba mają ;-) Mój M. pójdzie do sklepu nawet i w środku nocy, ale jak go o to poproszę i z listą zakupów.
Z sikaniem w nocy u mnie to sporadyczne, bo przy ułożeniu posladkowym dziecko nie uciska tak na pęcherz. Budzę się natomiast często właśnie kolo 3 w nocy i planuję, czytam albo leżę bez sensu.

reklama
Ja chyba jednak zrobię ten dobry uczynek i za 10 minut wstaje, oporzadzam siebie i jadę do piekarni.. bo wymyśliłam sobie jajecznice ze szczypiorkiem i do tego buleczke z pomidorkiem :D
Moja mała tez się właśnie uaktywnila i coś mi dolne partie atakuje :o

Do góry