reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
No ja już po śniadanku, zaraz chyba trzeba jakąś kawke zrobić żeby funkcjonować przez najbliższe 5 godz..
Najgorsze jest to, że muszę jechać do wydziału komunikacji w którym zawsze spędza się minimum 3 godz bo są takie kolejki. Aż mnie na wymioty bierze jak o tym pomyśle ;/
A wam dziewczyny, miłego dnia życzę :)

Julia gratulacje ale fajnie ze wszystko tak szybko poszlo.
ja tez mialam nie ciekawa noc o 12 zaczely mi sie jak by skurcze taki bol podbrzusza poszlam na ktg ale nie wykryto zadnych skurczy, zasnac nie umialam taki bol nie woem czy to macica sie rozszeza czy co ale w koncu padlam ze zmeczenia. Dzis pd rana znowu sie zaczynaja juz mialam 2 razy taki bol jak by bol pecherza przechodzi tylko jak chodze

reklama
Do góry