reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Dużo się tu dzieje ostatnio :-) Trzymam kciuki za dziewczyny, które zostaną Mamami już w czerwcu. Ja w piątek jadę do szpitala na ktg. Lekarz zalecił by tak zarobić ze względu na to, że córka mało waży i najlepiej będzie dotrwać do terminu cc tj. 3.07 i kontrolować do tego czasu sytuację.

Nie wiem czy pojawił się wcześniej podobny wpis. Może go przeoczyłam. Chciałam natomiast spytać czy planujemy zmienić ten wątek na prywatny, w momencie gdy zaczną pojawiać się zdjęcia naszych dzieci, opowieści z porodu itp.? Nie jestem zwolenniczką dzielenia się np. na Facebooku zdjęciami ze szpitala itp. i tutaj też nie chciałabym by były one ogólnie dostępne. Oczywiście dostosuję się do zdania większości w tym temacie.

reklama
Goosiaczek -dobrze ,że jesteś pod kontrolą &&&&&& trzymamy :)

powoli się będziemy rozsypywać :)

koniec roku szkolnego blisko , dobrze ,przynajmniej na razie nie trzeba będzie wstawac :)
jakoś dzis lepiej z samopoczuciem
moze dlatego ,że wziełąm sie wreszcie do roboty innej niż projekty , co prawda Maluch nie bardzo daje pracować ,ale mysle ,że jakos damy radę
idę do łóżka -może dzis pośpimy :) ,a jak nie to mam dużo do czytania
spokojnej nocy kochane

Pojechalam do szpitala bo nie czulam ruchow od 1 w nocy, okazalo sie ze mam infekcje ktora nie podobala sie dzidzi I oboje mielismy wysoki puls. Dostalam kroplowki, antybiotyk I juz bylo lepiej. Nagle przed 16 poczulam ten znany mi sprzed 6 lat skurcz I wiedzialam ze to to. Szybka akcja najpierw chcieli robic cesarke ze wzgledu na infekcje ale przebili mi worek plodowy I stwierdzili ze pomimo infekcji wod plodowych moge rodzic sama. Tak szybko szlo ze tylko gazem sie wspomagalam bo epidural chcialam to sie okazalo ze bylo 8cm I zdecydowalam (tak ja! Tu UK) ze nie biore...Pare minut pozniej byl juz. Niestety jest w inkubatorze przez ta infekcje...

Mimo długiego milczenia cały czas i ja wam towarzysze :).po prostu bardzo bardzo dużo się u mnie ciągle dzieje...górki i dołki,wzloty i upadki ;)...i jakoś tak z chęciami na pisanie różnie jest :).jednak postanowiłam sobie być aktywną na tej ostatniej prostej :).przygarniecie :) :) :)????

Wow,Julia GRATKI Ogromniaste!!!!!buziaki i dużo zdrówka dla Was obojga :)!

Sciski dla wszystkich forumowych mamuś :)!

reklama
Do góry