reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Ohh u mnie tak nagle to wyszlo. Pojechalam do szpitala z czyms innym a przy okazjo urodzilam hihi. Zaraz w koncu moge zobaczyc maluszka mojego. Bidulek ma problem ze ssaniem i oddychaniem wiec na kroplowkach jest. Odciagnelam mu mojego mleczka i mu zaniose. Mam nadzieje ze szybko bede mogla go przystawic do cycka....

reklama
Julia gratulacje - toś się pospieszyła :) Szybkiego powrotu do domku i radości z Szymonka ;)

Goosiaczek jeszcze trochę ....pobyt w szpitalu jest beznadziejny ,ale jaki cudowny finał Cie czeka :)

Nooo ,widzę ,że niepotrzebnie się dziś za książkę w nocy brałam ...trzeba było wejść na foruma , bo ciekawe rzeczy sie dzieją ...
u mnie Dziecka oporządzone i w drogach do placowek,M w drodze do pracy ....ja zaraz śniadanko ( Martyska ,ale mi smaka na jajecznicę zrobiłaś ) i chyba spać pójdę
Miłego dnia ...no i kciuki za wszystkie potrzebujące -zwłaszcza te co rodzą ( albo zaraz będę ) Karola &&&&& Goosiaczek &&&&&

Julia gratulacje!! I wykrakałam mówiąc tydzień temu, że za tydzień się zaczną porody:) Trzymam kciuki za waszą pomyślność.

Gosiaczek za Ciebie też!

Niezła tu nocna konferencja była, ja spałam i Wam tego życzę.

Miłego dnia dziewczęta!

Julia gratuluję !!!!!! Ale super :) :)

Gosiaczek &&&&&& twój maluszek coś nie zdecydowany hihi :D

Jadę mała zawiść do przedszkola i jadę do lekarza na pobranie krwi, pierwsze ktg i na usg :)

Super Julia ze tak na spontanie! wielkie gratulacje :))

Ja dzisiejsza noc przespalam całkowicie. Co do wizyt, ja od 36tyg mam co 2 tyg i co tydzień ktg. Na każdej wizycie badanie i usg - tak miałam od 6 tc. Na ktg chodzę na NFZ do szpitala, gdzie będę rodzić. Z tego co się orientuje to ktg wg. NFZ powinno się robić od 38tc, wg. mnie to ważne badanie. Bardzo dużo znajomych miało nagle cc właśnie po ktg (złe tętno najczęściej ).

witajcie :-)
wchodzę by zobaczyć jak u Gosiaczka a tu taka niespodzianka! Julka gratuluje i dużo zdrówka dla was!! Super że szybko się uwineliście..
Gosiaczek 3maj się i ty już niedługo będziesz tulić swojego skarba :-)
Dzisiaj karolina też idzie do szpitala więc wkrótce i ona będzie tulić maluszka..

Mnie dzisiaj też dopadła bezsenna noc, wierciłam się z boku na bok.. do tego brzuch mnie bolał..
teraz muszę trochę posprzątać bo mam lekki bałagan ale nie chce mi się..:no:

Julia gratulacje! Nieźle się uwinelas z tym porodem;)

Gosiaczek, trzymam kciuki, żeby się szybko wyjaśniła sytuacja co dalej.

Mnie dziś młoda jakoś tak ugniatala jak lezalam na lewym boku, że chyba od 5 rano nie spałam. Gdybym wiedziała, że macie tu taką imprezę to bym dołączyła ;)

reklama
Witajcie ;-)
Julia mega gratki,nie powiem ze nie zazdroszczę...Mam nadzieje ze ta fala w uk pójdzie prosto na mnie...:-D
Ja dziś spalam nawet ale budziłam się parę razy,brzuszek mnie pobolewal na dole,to chyba przepowiadaki bo trwają różnie,stale i nie regularnie. A jeśli położę się na lewej stronie w mojej małej włącza się terrorysta,nie ma szans...ale cieszę się że często przypomina mi o swoim istnieniu ;-)
Dziś mam wizyte-konsultacje z lekarzem-i normalną z położną ;-)
Miłego dnia :-)
Gosiaczek trzymam kciuki żebyś była następna :-D

Do góry