reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

robię apteczne zakupy -jakie podpasko/wkładki kupowałyście ? bo sie zastanawiam nad seni wkładkami urologicznymi ( są podobno rewelacyjne ) ,a mam uczulenie na te zwykłe bellowe ( ble ochydne są )...[/QUOTE]

ja kupilam baby ono i canpol

reklama
Ja już trzeci raz będę mieć Hartmann MoliMed i baaaardzo polecam, a Bella to są beznadziejne. Hartmann można kupić na sztuki na allegro, są w trzech rozmiarach: Maxi, Midi i Mini. Mam Maxi i Midi, a potem wystarczą alwaysy.
Bella i Absorgyn są takie same i nadają się na poród.

EwciaZ podzielam Twoje zdanie co do podkładów. Tez w pierwszym połogu używałam i w drugim tez chce bo sa świetne, ale w te upały to sie chyba poodparzamy i zagotujemy w tych podkładach;)

witajcie! :-)
ale jestem zmęczona po nocy.. nie mogłam spać bo duszno mi było i brzuch mnie bolał..
Perla to musisz jeszcze troszkę poczekać.. a już myślałam że będziesz pierwsza mamusią z czerwca..:-)

reklama
Oj z wrazenia pewnie tez ale wogole mam problem ze spaniem bo wstaje do lazienki co pare minut i takie noce mi sie zdarzaja co kilka dni ze nie spie wcale :/

Do góry