reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

robię apteczne zakupy -jakie podpasko/wkładki kupowałyście ? bo sie zastanawiam nad seni wkładkami urologicznymi ( są podobno rewelacyjne ) ,a mam uczulenie na te zwykłe bellowe ( ble ochydne są )...[/QUOTE]

ja kupilam baby ono i canpol

reklama
Ja już trzeci raz będę mieć Hartmann MoliMed i baaaardzo polecam, a Bella to są beznadziejne. Hartmann można kupić na sztuki na allegro, są w trzech rozmiarach: Maxi, Midi i Mini. Mam Maxi i Midi, a potem wystarczą alwaysy.
Bella i Absorgyn są takie same i nadają się na poród.

EwciaZ podzielam Twoje zdanie co do podkładów. Tez w pierwszym połogu używałam i w drugim tez chce bo sa świetne, ale w te upały to sie chyba poodparzamy i zagotujemy w tych podkładach;)

witajcie! :-)
ale jestem zmęczona po nocy.. nie mogłam spać bo duszno mi było i brzuch mnie bolał..
Perla to musisz jeszcze troszkę poczekać.. a już myślałam że będziesz pierwsza mamusią z czerwca..:-)

reklama
Oj z wrazenia pewnie tez ale wogole mam problem ze spaniem bo wstaje do lazienki co pare minut i takie noce mi sie zdarzaja co kilka dni ze nie spie wcale :/

Do góry