Tralalala25
Fanka BB :)
ja bardzo chciałabym karmić piersiąJak już jesteśmy przy temacie karmienia, czy ktoras z Was wie już na tym etapie ze nie będzie karmic/nie chce karmić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja bardzo chciałabym karmić piersiąJak już jesteśmy przy temacie karmienia, czy ktoras z Was wie już na tym etapie ze nie będzie karmic/nie chce karmić?
Mam, premovit, wogole. Nie pomagaKup sobie prevomit.mi bardzo pomaga na mdłości.Też ostatni tydzień spuszczony w kiblu a w tym już jest lepiej
jak to na początku była mnoga , co później się stało ?Ja mam teraz krwiaka i jak oglądam zdjęcia z usg z 6t4d to w ogóle nie mogę go znaleźć
Natomiast moja poprzednia ciąża na początku była mnoga i bez problemu można było odróżnić drugi pęcherzyk i krwiaka.
To podobno „taka moja uroda” ze przy zagnieżdżania zarodka robią mi się krwiaki.
Ja wiem ze nie chce 3 raz przez to przechodzić po 2 porażkach i w sumie nie będę miała możliwości być cały czas z dzieckiem przynajmniej do czerwca. Karmienie w obu przypadkach które trwało może max 2 miesiące kosztowało mnie za dużo zdrowia psychicznegoja bardzo chciałabym karmić piersią
jasne, każdy robi tak, żeby było mu dobrze, dla mnie to będzie pierwsze dziecko, więc bardzo chciałabym spróbowaćJa wiem ze nie chce 3 raz przez to przechodzić po 2 porażkach i w sumie nie będę miała możliwości być cały czas z dzieckiem przynajmniej do czerwca. Karmienie w obu przypadkach które trwało może max 2 miesiące kosztowało mnie za dużo zdrowia psychicznego
ja bardzo bym nie chciała ale pewnie presja mnie przyciśnie. Ale bardzo bym chciała nie musieć tego robić.ja bardzo chciałabym karmić piersią
Czyja presja?ja bardzo bym nie chciała ale pewnie presja mnie przyciśnie. Ale bardzo bym chciała nie musieć tego robić.