reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Dzień dobry 🙂 rano przemknęła mi przez głowę myśl, czy na pewno wszystko jest ok z pasożytem, bo 3 dzień mnie nie mdli, ale przy myciu zębów 🤮 samym kwasem (bo nawet łyka wody nie wypiłam po wstaniu) więc to chyba sygnał 🤣 włożyłam dziś do pracy długie spodnie na guzik i mi niewygodnie, całe lato spodenki z gumką 🤣

Mi na mdłości absolutnie nie pomaga nic.
A wydaje mi się ze w 8tc to już jakieś combo hormonalne - jem tylko arbuza i lody + cola bez kofeiny bo po tym przez chwile czuje się spoko.
A po takiej dawce jedzenia robię sobie takie 2-3drzemki w ciągu dnia.
Zaraz mam jechać na paznokcie i zastanawiam się czy nie zasne gdzieś stojąc w korku 🤭

Ja mam teraz krwiaka i jak oglądam zdjęcia z usg z 6t4d to w ogóle nie mogę go znaleźć 🫣
Natomiast moja poprzednia ciąża na początku była mnoga i bez problemu można było odróżnić drugi pęcherzyk i krwiaka.
To podobno „taka moja uroda” ze przy zagnieżdżania zarodka robią mi się krwiaki.
jak to na początku była mnoga , co później się stało ?

ja bardzo chciałabym karmić piersią
Ja wiem ze nie chce 3 raz przez to przechodzić po 2 porażkach i w sumie nie będę miała możliwości być cały czas z dzieckiem przynajmniej do czerwca. Karmienie w obu przypadkach które trwało może max 2 miesiące kosztowało mnie za dużo zdrowia psychicznego 🤷‍♀️

Ja wiem ze nie chce 3 raz przez to przechodzić po 2 porażkach i w sumie nie będę miała możliwości być cały czas z dzieckiem przynajmniej do czerwca. Karmienie w obu przypadkach które trwało może max 2 miesiące kosztowało mnie za dużo zdrowia psychicznego 🤷‍♀️
jasne, każdy robi tak, żeby było mu dobrze, dla mnie to będzie pierwsze dziecko, więc bardzo chciałabym spróbować

reklama
Do góry