reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
haha znam ten ból, myślałam, że wracam do życia, zrobiłam dzisiaj obiad, na który czekałam kilka dni i trochę przesoliłam i już się nie przyjął 😂😂 no cóż, mój facet będzie miał obiady na dwa dni bo szkoda mi marnować takie jedzonko 😂😂
Ale później jak już ochota na jedzenie Ci wróci to jak będzie smakowało! :D
Ja się właśnie boję,że będę nadrabiać jak lepiej się poczuję😂😂obecnie -2kg a w poprzedniej ciąży+30 i tylko połowe udało mi się zrzucić.Ciakawe czy można pić morwę w ciąży bo ona reguluje cukier a ja mam z nim trochę problem się dowiedziałam 💁

Ja się właśnie boję,że będę nadrabiać jak lepiej się poczuję😂😂obecnie -2kg a w poprzedniej ciąży+30 i tylko połowe udało mi się zrzucić.Ciakawe czy można pić morwę w ciąży bo ona reguluje cukier a ja mam z nim trochę problem się dowiedziałam 💁
a zlecił Ci już lekarz zrobienie testu obciążenia glukozą?

ale teraz trzeba by zrobić, aby sprawdzić, czy jakaś infekcja się nie przyplatala. Lekarka mi mowila, że 2 dni poxwystapieniu objawow, wcześniej nie zdazy urosnac.
Tylko ze ja temperaturę mialam z tydzień przed testem bo mój młody miał bostonke i myslalam ze może zlapalam od niego i coś się rozkręca, ale nie wysypało mnie a temperatura się utrzymywała więc zrobiłam to crp, dodatkowo robiłam jeszcze badania w kierunku zakrzepicy bo bolała mnie łydka i już pisałam różne scenariusze. Nic poczekam do środy i zobaczymy

Dopiero jestem po pierwszych badaniach,na których wyszło,że mam glukoze 103 chyba a wizytę mam dopiero w piątek więc pewnie zleci.Raczej na pewno 😅 zastanawiam się skąd u mnie taki problem
aa, no mysle, ze na pewno Ci zleci od razu to badanie, tez tak mialam w pierwszej ciazy. Dzisiaj mialam glukoze 90 wiec totalnie na styk i mysle, ze mnie to nie uratuje 😂😂

reklama
aa, no mysle, ze na pewno Ci zleci od razu to badanie, tez tak mialam w pierwszej ciazy. Dzisiaj mialam glukoze 90 wiec totalnie na styk i mysle, ze mnie to nie uratuje 😂😂
Trochę mnie przeraża wizja ,że mam cukrzycę i w sumie nie bardzo wiem co z tym robić.Owoców też nie można? Nie wiem jak ja się opamiętam jak już mi te mdłości miną.Na to są leki czy tylko dieta.Wgl dieta w ciąży 😂😂😂absurd totalny.Obawiam się też o moją tarczycę bo w ciąży bardzo mi wariuje.Ciekawe jak będzie tym razem.Na razie mam TSH 2,380 to nie wiem chyba już troszkę za duże 😬😬

Do góry