Tralalala25
Fanka BB :)
trzeba kupic wieksza lodowkestrach pomyśleć co będzie dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzeba kupic wieksza lodowkestrach pomyśleć co będzie dalej
Nigdy jeszcze nie jadłam panierowanego camemberta chyba muszę spisywać Wasze pomysły na korytkokażdy posiłek jadłabym podwójnie. Już nawet mleko złopie 3,9%, by wpadły jakieś kalorie ale by nie pchać w siebie żarcia. Jednak na jutro zamosilam frytki i ser camembert panierowany, pierogi rusie oraz pierogi z serem i smierate. Na razie mam 8+1 i +3kg. nienprzezywam, w każdej ciazy tak, a chuda jestem i potem samo się schudnie.
i schować wage cześćtrzeba kupic wieksza lodowke
O kurczę, oby minęło jak najszybciejDziewczyny ja tak tęsknię za jedzeniem że szok. te tabletki są spoko - nie mam mdłości ani nie wymiotuję ale nic mi nie smakuje nie mam ochoty na nic, albo jak wydaje mi się, że coś bardzo chciałabym zjeść, zaczynam i lipa mięso be, ser już też, wczoraj rosół dobrze wszedł ale dzisiaj już jest problem. Oby to szybko minęło bo ja lubię jeść
Miałam tak w poprzedniej ciąży - tylko jedzenie hamowało mdłości, więc najrzadziej co 2 godziny kanapkaJa właśnie wciągnęłam talerz spaghetti po bolońsku - jakie te mięso było pyszne ogólnie zauważyłam ze mdli mnie między posiłkami, chyba muszę częściej jeść ;p
U mnie noce słabo wyglądają .. dużo myślę i przez to długo mi zajmuje zanim zasnę.Dodatkowo często się budzę.Śpimy z synem w jednym pokoju i on się zaraz budzi jak jakieś szmery słyszy albo nasz głos ( ostatnio wstał o 3 i przez moje nerwy pokłóciłam się z mężem) trochę mi odwala ostatnio później wszystkich przepraszamdodatkowo mdli mnie nawet gdy się przebudzę i boli mnie w nocy dół brzucha,chyba macica się rozciąga.W dzień tego tak nie czuję.No i uwielbiam spać na brzuchu a teraz wiadomo nie mogę.Ale jak jest taka pora jak teraz to już marzę o tym żeby położyć dziecko spać i przytulić się w łóżku do męża,to moja ulubiona pora ostatnioDziewczyny a jak noce? Bo ja wczoraj pół nocy przeleżałam, kładąc sie na boku mam wrażenie ze brzuch to głaz, a na plecach ni cholery nie umiem zasnąć teraz sie położyłam i czuje od nowa to samo że ten brzuch sie robi nagle taki ciężki i uczucie rozpychania czy to normalne?
Jejku mi też się ostatnio tak śniło ..i że strasznie krwawiłam wtedy.Ale w pierwszej ciąży miałam bardzo często koszmary.Jakiś zniekształcony obraz mojego dziecka albo ,że ma dziury w głowie albo guzy.Albo że jest taki malutki ,że się mieści w ręce ,albo że gdzieś mi strasznie upada i umiera.Generalnie nie potrafiłam sobie wyobrazić noworodka bo jak się siostra urodziła to miałam 13 lat i nie pamiętam za bardzo.Tak umysł próbował sobie to wszystko zobrazować + strachy czy sobie poradzę.Często też mi się śniło że palę albo pije w ciąży.Generalnie jestem osobą palącą ale nie uzależnioną więc nie jest to dla mnie problem żeby po raz drugi rzucić.Teraz to nawet kawy nie piję ale z tymi snami to dużo było stresu i zawsze po przebudzeniu to wszystko przeżywałam.Mało się udzielam ale podczytuje was, Dzisiaj śniło mi się, że poroniłam... I moja mama jeszcze mnie wyzywała, że to moja wina... Obudziłam się cała spocona, znerwicowana i od razu poleciałam do łazienki... Jutro wizyta i może dlatego te nerwy. Dziś 5+5
Każdy sen odzwierciedla to co się dzieje w Twojej podświadomości.Z każdego snu możesz się dowiedzieć czegoś o sobieto tylko sny. Trzymam kciuki że będzie wszzystko ok. Ja też jutro wizyta, tylko że u mnie 6+3. Liczę już na serduszko, chociaż nie wiem dokładnie jakieś jakości jest sprzęt w gabinecie, no ale to prywatnie więc nie powinien być najgorszy. O której masz wizytę ?