reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

Witajcie kochane. Wg ostatniej miesiączki termin mam na 6.kwietnia Byłam dzisiaj na. Usg i p. Dr mówi że narazie pusty pęcherzyk. Przepisała luteinę pod język i mam się pokazać 5 września. Mam strasznego stresa 😒
to
Jest mój pusty pęcherzyk porównaj sobie ze swoim ze inaczej wyglada

Załączniki

• IMG_1484.jpeg
    IMG_1484.jpeg
    203,3 KB · Wyświetleń: 62
reklama
ja owoce jadlam do kazdego posilku, czy to rano czy wieczorem. Ale to fakt, ze trzeba troche metoda prob i bledow sprawdzic jak organizm reaguje na rozne jedzenie
Prawda, np jak już nie mogłam patrzeć na wędlinę drobiową to jadłam kanapki z żywiecką i cukier był taki sam 🤷‍♀️ słodycze też wpadały, nie byłam zbyt uczciwa, dopiero przed szpitalem 🤣

ja owoce jadlam do kazdego posilku, czy to rano czy wieczorem. Ale to fakt, ze trzeba troche metoda prob i bledow sprawdzic jak organizm reaguje na rozne jedzenie
Zależy też jakie owoce, najgorsze są oczywiście te słodkie, czyli banany, winogrona, śliwki, resztę w rozsądnych ilościach można przed 18 🙃
Ja największy problem, to mam z mąką 🥴 zjem pierogi i wywala cukier ostro, więc oczywiście jak teraz nie mogę, to chodzą za mną naleśniki i makaron 🤪

U Ciebie nie ma tej

Myślisz że u mnie jest tak jak powinno być?
wpisz sobie w neta i poszukaj jak to powinno wyglądać. Ja czytałam ze jak jest taki jakby pierścionek z diamentem to jest to pęcherzyk zoltkowy gdzie na obrzeżu już kształtuje się zarodek

Wydaje mi się ze ciąża rozwija się prawidłowo.
Ja bym zmieniła lekarza jeśli przy takim obrazie usg Ci tak powiedział, chyba ze coś zle zrozumiałaś

reklama
Do góry