Stokrotkaaaa
Fanka BB :)
Coś za cosZobaczymy na razie "przelecialo" mnie tak konkretnie i cisza ale za to dzisiaj bez wymiotów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś za cosZobaczymy na razie "przelecialo" mnie tak konkretnie i cisza ale za to dzisiaj bez wymiotów
Ja tez może nie biegunka ale jest to „sprawa luźna” i tak max 2 razy dziennie.Dziewczyny czy któraś z was ma biegunkę?
Zastanawiam się czy młody coś ze żłobka przyniósł czy dzisiaj zamiast wymiotów zmiana repertuaru na muszlę
no u mnie to samo. Widocznie takie uroki. Jutro ginekolog. Zaczynam się stresować.Ja tez może nie biegunka ale jest to „sprawa luźna” i tak max 2 razy dziennie.
no nie wiem, jak Cie zlapie znienacka to rzyganie latwiej ogarnacU mnie nic, jelita trochę kłują, pobolewają, ale to normalne, od progesteronu wolniej pracują. Jednak nic mi nie dolega.
Ps. Jakbym miała wybierać, wole sranie niz rzyganie.
Ja chyba wolę rzyganie, po częstym rzyganiu dupka nie boliU mnie nic, jelita trochę kłują, pobolewają, ale to normalne, od progesteronu wolniej pracują. Jednak nic mi nie dolega.
U mnie też, ale ja mam sibo i nie wiem na ile wiązać to z moimi wrażliwymi jelitami a na ile z ciążąu mnie może nie biegunka. Bo raz dziennie. Ale generalnie jest to luźna sprawa
Ja generalnie też wolę sranie niż rzyganie ale w momencie kiedy wiem że mam kilka spraw załatwić to łatwiej narzygac gdzieśU mnie nic, jelita trochę kłują, pobolewają, ale to normalne, od progesteronu wolniej pracują. Jednak nic mi nie dolega.