Aleksandraan
Fanka BB :)
Hej, wiele z nas wie jak boli strata, więc liczę, że teraz ciąża będzie szczęśliwa i nudna. dla każdej z nas. Też mam roczną córkę, w zasadzie to jutro kończy 14 miesięcy. No i 5 latkę.Witam się i ja dziwne ze wyszukuje wątek od dłuższego czasu w sumie od pozytywnego testu a mi sie nie wyświetlał tylko marcowe mamy a teraz patrZe ze jest i to już od dawna wiec naprawdę sie zdziwiłam termin mam na 05.04 a pierwsza wizytę 21 sierpnia . Pierwsza ciąże poroniłam w 10 tyg ( zarodek zatrzymał sie na 5. Po ciężkim przeżyciu od razu wzięliśmy sie do pracy i mamy rocznego synka Teraz ciąża w planowanym drugim cyklu wiec sie bardzo cieszymy ale i martwimy czekając na wizytę czy wszystko będzie dobrze wiec wizyta będzie 7t3d a od dwóch dni ciężko na żołądku jak na kacu wiec myśle ze jest dobrze (identycznie miałam z synem ) a w pierwszej żadnych dolegliwości i skończyło sie smutno .
Ja jutro idę na nfz, po skierowanie, może zajrzę na USG czy dalej jest wszystko w porządku. Boję się, bo lekarz nie ma dobrych opinii, ale na nfz jeszcze nigdy nie trafiłam na dobrego lekarza. najwyżej wezmę tylko skierowanie na badania i tyle.