reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
ja też marzę o córce. Mąż też. Ale teraz ideolo o owu więc pewnie marne szanse. Chociaż z drugiej strony ta teoria została już obalona. Gdyby tak było to z inseminacji byliby sami chłopcy a jest 50:50. Więc może szansa nadal jest. Z kalendarza chińskiego córka. 😂
Skąd wiesz, że idealnie w owu, miałaś monitoring? Ja tez podejrzewam, że w owu ale nie wiem na 100%, bo robiłam tylko testy owulacyjne.
I to był w sumie taki pierwszy prawdziwy cykl starań, dlatego tym bardziej jestem pewna co do drugiego syna ☺️

ja też marzę o córce. Mąż też. Ale teraz ideolo o owu więc pewnie marne szanse. Chociaż z drugiej strony ta teoria została już obalona. Gdyby tak było to z inseminacji byliby sami chłopcy a jest 50:50. Więc może szansa nadal jest. Z kalendarza chińskiego córka. 😂
A z kalendarza chińskiego wychodziła mi córka, gdy byłam w ciąży z synem. Także nie wierze 😂 po prostu 50:50

Skąd wiesz, że idealnie w owu, miałaś monitoring? Ja tez podejrzewam, że w owu ale nie wiem na 100%, bo robiłam tylko testy owulacyjne.
I to był w sumie taki pierwszy prawdziwy cykl starań, dlatego tym bardziej jestem pewna co do drugiego syna ☺️
Ja np. wiem, że chlopaki w owu, bo wiem, kiedy miaalm stosunek (w 1 rocznicę ślubu hihi), I usg się pokrywało idealnie z terminem z OM, w drugiej ciazy pamietam, że powiedzialam mezowi, że już 4 dni po owulacji, więc bezpiecznie, i ciaza była 4 dni młodsza niż to wynikało z OM. A teraz seks był dzien po moich urodzinach, a owulacja z dzien lub dwa dni później. I też ciaza wygląda na 1 dzien mlodsza niż to wynika z OM.
Ogólnie cala moja trójka to wpadki. 🤣

Chyba faktycznie te urlopy coś mają w sobie 😂
Oj maja coś w sobie 😂 u nas tym razem właśnie na urlopie się udało
U mnie na odwrót :) marzenie od lat o córeczce, a mam syna i czuje, że drugi w drodze :)
Byle by zdrowe
U nas tez marzeniem jest córeczka 🥰 tyle pięknych imion nam się podoba… a dla chłopca już żadne. Już mamy synka Wiktorka (miał się nazywać Ariel, ale macocha męża ostro wyśmiała).

reklama
Oj maja coś w sobie 😂 u nas tym razem właśnie na urlopie się udało

U nas tez marzeniem jest córeczka 🥰 tyle pięknych imion nam się podoba… a dla chłopca już żadne. Już mamy synka Wiktorka (miał się nazywać Ariel, ale macocha męża ostro wyśmiała).
U mnie Filip i Kamil, chcialam teraz Wiktor lub Wiktoria, ale maz jednak woli pomysł z pierwszej ciazy, czyli Hania. A chłopiec Mikołaj.
Ogólnie w pierwszej ciazy wiedzieliśmy od początku, że chłopiec, w drugiej myśleliśmy, że dziewczynka, ale usg gen rozwiało wątpliwości, a potem odbiór sanco, teraz wszyscy wkolo myślą, że dziewczynka, w sumie to bym chciała bardzo, zobaczymy. :)

Do góry