reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Skąd takie przeświadczenie?
A nie wiem, wolę się nastawić, że będę miała 3 córki. 😂 jak na kogoś kto od lat nastoletnich marzył o trzech chłopcach trafienie teraz syna to jak wygrać w totka.

Dlatego wolę się nastawić psychicznie, że jeśli ta ciąża będzie się dobrze rozwijać to będę mieć trzy księżniczki, obsługę znam, mąż też powiedział, że chyba nawet wolałby kolejną córkę.

A mi już wszystko jedno byle dzidek był zdrowy i ciąża bez problemów.

A nie wiem, wolę się nastawić, że będę miała 3 córki. 😂 jak na kogoś kto od lat nastoletnich marzył o trzech chłopcach trafienie teraz syna to jak wygrać w totka.

Dlatego wolę się nastawić psychicznie, że jeśli ta ciąża będzie się dobrze rozwijać to będę mieć trzy księżniczki, obsługę znam, mąż też powiedział, że chyba nawet wolałby kolejną córkę.

A mi już wszystko jedno byle dzidek był zdrowy i ciąża bez problemów.
U mnie na odwrót :) marzenie od lat o córeczce, a mam syna i czuje, że drugi w drodze :)
Byle by zdrowe

U mnie na odwrót :) marzenie od lat o córeczce, a mam syna i czuje, że drugi w drodze :)
Byle by zdrowe
ja też marzę o córce. Mąż też. Ale teraz ideolo o owu więc pewnie marne szanse. Chociaż z drugiej strony ta teoria została już obalona. Gdyby tak było to z inseminacji byliby sami chłopcy a jest 50:50. Więc może szansa nadal jest. Z kalendarza chińskiego córka. 😂

ja też marzę o córce. Mąż też. Ale teraz ideolo o owu więc pewnie marne szanse. Chociaż z drugiej strony ta teoria została już obalona. Gdyby tak było to z inseminacji byliby sami chłopcy a jest 50:50. Więc może szansa nadal jest. Z kalendarza chińskiego córka. 😂
U mnie też z chińskiego kalendarza córka, a od przyszłego miesiąca do końca roku chyba chłopcy. 😂 ale ja nigdy się nie bawiłam w owulację, zaczynały się dni płodne i heja.

U mnie z chińskiego dwie dziewczynki, a mam dwóch chłopców. 😅
Koleżanka ma 5 dzieci, 3 córki, robione 2-3 dni przed owulacj, i 2 chłopców, robionych w dniu owulacji, także jej się udało.

reklama
Do góry