reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Cześć wszystkim !
Nieśmiało się witam z wami i mam nadzieję że zostanę na dłużej. Od kilku dni testy wychodzą kreski, choć na początku mega blade, myślałam że mam omamy 😂 szczególnie że to był pierwszy cykl po rozpoczęciu starań. Na pokładzie mam jeszcze 3latke 🙃 objawow na razie brak, chociaż w pracy ciężko się myśli ale to zwalam na rozleniwienie po urlopie 😂 wizytę planuje umówić na koniec sierpnia, żeby już było coś więcej widać, bo pamiętam jak w poprzedniej mocno się stresowałam że niewiele było widać.
U mnie też 3-latka i pierwszy cykl :)

Cześć wszystkim !
Nieśmiało się witam z wami i mam nadzieję że zostanę na dłużej. Od kilku dni testy wychodzą kreski, choć na początku mega blade, myślałam że mam omamy 😂 szczególnie że to był pierwszy cykl po rozpoczęciu starań. Na pokładzie mam jeszcze 3latke 🙃 objawow na razie brak, chociaż w pracy ciężko się myśli ale to zwalam na rozleniwienie po urlopie 😂 wizytę planuje umówić na koniec sierpnia, żeby już było coś więcej widać, bo pamiętam jak w poprzedniej mocno się stresowałam że niewiele było widać.
U nas też pierwszy cykl i wychodzi na to, że pierwsze 2 dni wspólnego urlopu były udane 😂

Dziewczyny mam betę, w środę 5+3 i 10.800, dzis 5+5 16.500. Chyba w sam raz, bo później już wolniej rosnie, chyba ma się podwoić po 96 godzinach.
Gdzie ja z moim 753...🤣🤣
Fascynuje mnie jak to wszystko działa 🤔 Normalnie fabryka człowieka działa pełną parą 😁 Nie sądziłam, że można czuć się z jednej strony wspaniale i jednocześnie jakby ktoś mnie podpiął pod pług i orał mną pole 🚜
Natura jest niesamowita 😆

Gdzie ja z moim 753...🤣🤣
Fascynuje mnie jak to wszystko działa 🤔 Normalnie fabryka człowieka działa pełną parą 😁 Nie sądziłam, że można czuć się z jednej strony wspaniale i jednocześnie jakby ktoś mnie podpiął pod pług i orał mną pole 🚜
Natura jest niesamowita 😆
Który masz dzien ciazy? Trzeba jakieś suwaczki porobić, bo ciężko spakietac. Probowalam, ale nie działa....
A tę cala bete produkuje chyba zarodek, tski maly a taki produktywny. 🤣

reklama
Czytałam właśnie, że za duży pęcherzyk żółtkowy źle rokuje, bo świadczy o złym rozwoju zarodka lub wadach genetycznych. Na forach jak znalazłam przypadki z dużym pęcherzykiem na ogół kończyły się źle do 9tc.

Jestem straszna panikara, ale poczekam co odpisze moja gin, w poniedziałek zrobię kontrolne usg (tylko pewnie na gorszym sprzęcie) i jeśli coś tam urośnie to chyba muszę się odciąć od internetu i wybrać się po jakieś nowe książki. Tak robiłam po pierwszym poronieniu w ciąży z młodą, trochę odciąża głowę.
Zrobiłam to samo w poprzedniej ciąży, byłam po poronieniu, moja gin tak od niechcenia rzuciła tekstem, że coś dziecko nie je z tego pęcherzyka żółtkowego, bo trochę duży 🥴 no i zaczęłam czytać... pewnie wpadłam na te same historie co Ty, bo przepłakałam pół nocy 🤪 mąż w kółko powtarzał mi, że nie mam na to wpływu co tam się dzieje, więc po co się zadręczam, zobaczymy na następnym badaniu, będzie dobrze (stąd ten nick 🤣)
No to ten mój "chory" zarodek, co nie chciał jeść, za tydzień kończy 2 lata i nazywa się Alicja 😁
Będzie dobrze 😉 nie czytaj, jeżeli ginkę to nie zaniepokoiło, to wszystko jest w porządku 🙃

Do góry