W drugiej ciazy w 4+0 mialam 28. Dobrze, że rosnie.Nawet dość wysoki mi się wydaje jak na 4+4, ale chyba lepiej tak niż jakby miał być za niski
Daj koniecznie znać jak będzie wynik!
reklama
o-lenka1704
Zaangażowana w BB
U mnie też 3-latka i pierwszy cyklCześć wszystkim !
Nieśmiało się witam z wami i mam nadzieję że zostanę na dłużej. Od kilku dni testy wychodzą kreski, choć na początku mega blade, myślałam że mam omamy szczególnie że to był pierwszy cykl po rozpoczęciu starań. Na pokładzie mam jeszcze 3latke objawow na razie brak, chociaż w pracy ciężko się myśli ale to zwalam na rozleniwienie po urlopie wizytę planuje umówić na koniec sierpnia, żeby już było coś więcej widać, bo pamiętam jak w poprzedniej mocno się stresowałam że niewiele było widać.
Majorkaaaa
Fanka BB :)
U nas też pierwszy cykl i wychodzi na to, że pierwsze 2 dni wspólnego urlopu były udaneCześć wszystkim !
Nieśmiało się witam z wami i mam nadzieję że zostanę na dłużej. Od kilku dni testy wychodzą kreski, choć na początku mega blade, myślałam że mam omamy szczególnie że to był pierwszy cykl po rozpoczęciu starań. Na pokładzie mam jeszcze 3latke objawow na razie brak, chociaż w pracy ciężko się myśli ale to zwalam na rozleniwienie po urlopie wizytę planuje umówić na koniec sierpnia, żeby już było coś więcej widać, bo pamiętam jak w poprzedniej mocno się stresowałam że niewiele było widać.
Marta_322332
wow w życiu nie będę miała bez wspomagania takiego. A biorę aktualnie 400 mg.Ładny! Ja też czekam na swoją...
Ja mam nadprodukcję hormonów, zwykle progesteron w 22 dc to 19, czasem 23. W iazach nie sprawdzam, bo nie widzę sensu.wow w życiu nie będę miała bez wspomagania takiego. A biorę aktualnie 400 mg.
Kedia
Aktywna w BB
Gdzie ja z moim 753...Dziewczyny mam betę, w środę 5+3 i 10.800, dzis 5+5 16.500. Chyba w sam raz, bo później już wolniej rosnie, chyba ma się podwoić po 96 godzinach.
Fascynuje mnie jak to wszystko działa Normalnie fabryka człowieka działa pełną parą Nie sądziłam, że można czuć się z jednej strony wspaniale i jednocześnie jakby ktoś mnie podpiął pod pług i orał mną pole
Natura jest niesamowita
Który masz dzien ciazy? Trzeba jakieś suwaczki porobić, bo ciężko spakietac. Probowalam, ale nie działa....Gdzie ja z moim 753...
Fascynuje mnie jak to wszystko działa Normalnie fabryka człowieka działa pełną parą Nie sądziłam, że można czuć się z jednej strony wspaniale i jednocześnie jakby ktoś mnie podpiął pod pług i orał mną pole
Natura jest niesamowita
A tę cala bete produkuje chyba zarodek, tski maly a taki produktywny.
reklama
Będzie_dobrze
Zrobiłam to samo w poprzedniej ciąży, byłam po poronieniu, moja gin tak od niechcenia rzuciła tekstem, że coś dziecko nie je z tego pęcherzyka żółtkowego, bo trochę duży no i zaczęłam czytać... pewnie wpadłam na te same historie co Ty, bo przepłakałam pół nocy mąż w kółko powtarzał mi, że nie mam na to wpływu co tam się dzieje, więc po co się zadręczam, zobaczymy na następnym badaniu, będzie dobrze (stąd ten nick )Czytałam właśnie, że za duży pęcherzyk żółtkowy źle rokuje, bo świadczy o złym rozwoju zarodka lub wadach genetycznych. Na forach jak znalazłam przypadki z dużym pęcherzykiem na ogół kończyły się źle do 9tc.
Jestem straszna panikara, ale poczekam co odpisze moja gin, w poniedziałek zrobię kontrolne usg (tylko pewnie na gorszym sprzęcie) i jeśli coś tam urośnie to chyba muszę się odciąć od internetu i wybrać się po jakieś nowe książki. Tak robiłam po pierwszym poronieniu w ciąży z młodą, trochę odciąża głowę.
No to ten mój "chory" zarodek, co nie chciał jeść, za tydzień kończy 2 lata i nazywa się Alicja
Będzie dobrze nie czytaj, jeżeli ginkę to nie zaniepokoiło, to wszystko jest w porządku