Aleksandraan
Fanka BB :)
U mnie będzie niecałe 2 lata różnicy i szczerze mówiąc nie wiem jak to rozegrać, po części liczę, że młoda zacznie chodzić i po prostu opękam na jeden wózek. Nie widzę jakoś kupować nowego wózka i to bliźniaczego na pół roku. Moja starsza córka jak skończyła 1,5 roku i nauczyła się dobrze chodzić to kompletnie odrzuciła wózek i potrafiła przejść, ba! Przebiec kilka kilometrów sama i nie narzekała. Zobaczę jak to będzie z młodszą i wtedy podejmę decyzję, ale zastanawiam się czy dopóki starsza nie jeździ w spacerówce a kolejne będzie malutkie nie kupić chusty.A ja mam pytanie do obecnych mam które maja/będą mieć jeszcze wózkowe dzieci w terminie porodu. Jakie macie plany odnośnie wózków? Zastanawiam się nad wózkiem bliźniaczym bo mój mlody, chociaż wszystko chce "sam" dlugo a trakcie spaceru nie pociągnie i nie wiem czy nie byłoby to najlepsze rozwiązanie, ale ceny tych wózków trochę zwalają mnie z nóg
O to tak jak ja ja 5+4
U mnie niby 5+4 dzisiaj, ale czekam tylko na wizytę o 20. Mam nadzieję, że jeszcze z Wami zostanędoperio 5+5
Jeszcze dzisiaj mamy o 16 szczepienie z malutką, starsza dopiero na jesień może.