reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

Ja we wrześniu wróciłam do pracy z przyjemnością 🙈 bo rok z małą trochę dał mi w kość, chociaż to grzeczne dziecko było. Ale im starsza tym gorsza 🤣
A mowia, że to URLOP macierzyński. 🤦‍♀️🤔
Powiedziałabym, że to praca 24h na dobę, więc życzę dużo siły! Ja nie mam jeszcze żadnego dzieciaczka w domu, więc "jedyne" moje zmartwienie to to, że nie idzie mi w pracy 🤷‍♀️ Podziwiam mamy kilku maluchów, moja mama zaszła w kolejną ciążę mając kilkumiesięczne dziecko, więc doceniam czas który mam tylko i wyłącznie dla mojej jednej pestki 😁
W pierwszej ciazy ten drugi miesiąc przeleżałam, potem już było ok, jeździłam z mężem do pracy do końca ciazy, czułam się bardzo dobrze.

reklama
reklama
Do góry