Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ubezpieczenie psa, pierwszy raz słyszę, ale bardzo ciekawe rozwiązanie u jakiego ubezpieczyciela masz wykupione?Jaki słodziak kochany! Takie piękne oczka
Ja mega polecam ubezpiecznie zwierzaków. My właściwie każda wizyte mamy później zwracana w 80%
Beza tez się wita moje oczko w głowie
Zobacz załącznik 1567261
chyba najpierw powinna być owulacja, potem miesiączka, czyli minimum 2 tygodnia? Ale nie jestem pewna, to tak na logikę.Dziewczyny mam pytanie, kiedy powinna przyjść normalna miesiączka po łyżeczkowaniu? Długo czekałyście?
Dziś tak delikatnie czasami coś poczuję, ale to chyba normalne? Plamienia już prawie nie mam, to też chyba dobry znak?
Mecz siatkarzy my już czekamy z czipsamiUległam, wjeżdża kolacja omlet z 3 jajek na maśle i 2 kromki razowego z masłem, jeszcze chrupki mnie kuszą, ale nie wiem co w tv pod chrupanie
ja też i nawet piwo 0 % sobie kupiłam miałam ochotę na wino ale nie mogłam nic znaleźć w Lidlu.Mecz siatkarzy my już czekamy z czipsami
Chyba wolę jakiś odmóżdżacz zaraz poszukam, a potem wykąpię zarazęMecz siatkarzy my już czekamy z czipsami
Łączę się w bólu cały dzień w łóżku, wszystko mi śmierdzi, kręci się w głowie, niesamowity głód i ssanie, a nic nie smakuje. I tak już drugi tydzieńja dzisiaj tez leżę i czekam ale normalnie mam już dość … pochwaliłam chyba ze nie mam jakiś dokuczliwych objawow No i mam za swoje …
Po łyżeczkowaniu pierwszy cykl to obstawiałabym, że bezowulacyjny raczej będzie. Owulacja chyba nie jest możliwa dopóki beta HCG całkowicie nie spadnie?chyba najpierw powinna być owulacja, potem miesiączka, czyli minimum 2 tygodnia? Ale nie jestem pewna, to tak na logikę.