Mam 2 kreski w przyszłym tygodniu idę na echo ale jestem po wielu stratach i bardzo się denerwuje … jakieś porady jak odgonić złe myśli , jak się nie denerwować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My siedzimy na pikniku rodzinnym u mojej mamy w pracy. Wszyscy jedzą kiełby i mięska a ja suchą bułęŁączę się w bólu cały dzień w łóżku, wszystko mi śmierdzi, kręci się w głowie, niesamowity głód i ssanie, a nic nie smakuje. I tak już drugi tydzień
Chyba w PL póki co tylko można w generali rasa mojego psiaka jest mega chorowita wiec wzięliśmy od razuUbezpieczenie psa, pierwszy raz słyszę, ale bardzo ciekawe rozwiązanie u jakiego ubezpieczyciela masz wykupione?
Myśle ze to dobry znak ale obstawiam ze normalna miesiączka to dopiero tak za około miesiąca. Mogę się mylić oczywiście, najlepiej spytac lekarza niestetyDziewczyny mam pytanie, kiedy powinna przyjść normalna miesiączka po łyżeczkowaniu? Długo czekałyście?
Dziś tak delikatnie czasami coś poczuję, ale to chyba normalne? Plamienia już prawie nie mam, to też chyba dobry znak?
Ja drugi dzień z rzędu jem bułki ze szprotkami w oleju i chipsy paprykowe. A miało nie być wpieprzania byle czego w ciąży xdUległam, wjeżdża kolacja omlet z 3 jajek na maśle i 2 kromki razowego z masłem, jeszcze chrupki mnie kuszą, ale nie wiem co w tv pod chrupanie
Kiedy to byle co jest najlepsze! My w pracy przez 4 dni piłyśmy gorące kubkiJa drugi dzień z rzędu jem bułki ze szprotkami w oleju i chipsy paprykowe. A miało nie być wpieprzania byle czego w ciąży xd
Ja pszenne buły z hummusem z biedronki!Ja drugi dzień z rzędu jem bułki ze szprotkami w oleju i chipsy paprykowe. A miało nie być wpieprzania byle czego w ciąży xd
ja muszę w końcu wykupic HBO i obejrzeć i tak po prostu bo już chyba są wszystkie odcinki drugiego sezonuChyba wolę jakiś odmóżdżacz zaraz poszukam, a potem wykąpię zarazę
Dzięki za podpowiedź i propozycje na kanapkę u mnie też najlepiej bułki z serkiem almette, albo tosty, reszta ma dziwny smak choć też już pokusiłam się na chińską zupkę po której nie czułam się najlepiejJa pszenne buły z hummusem z biedronki!
u mnie dzisiaj był grill na obiad i normalnie rzuciłam się na karkówkęDzięki za podpowiedź i propozycje na kanapkę u mnie też najlepiej bułki z serkiem almette, albo tosty, reszta ma dziwny smak choć też już pokusiłam się na chińską zupkę po której nie czułam się najlepiej
mi się chciało ogórków małosolnych ale oczywiście mąż zapomniał kupić i musiałam jechać sama dorwalam w Lidlu ostatnie opakowanie.. jakiś one dobreJa pszenne buły z hummusem z biedronki!
Oooo a mi w zeszły wtorek zupka zrobiła taaaaaaak dobrzeDzięki za podpowiedź i propozycje na kanapkę u mnie też najlepiej bułki z serkiem almette, albo tosty, reszta ma dziwny smak choć też już pokusiłam się na chińską zupkę po której nie czułam się najlepiej