Majorkaaaa
Fanka BB :)
Puerię uno i chyba zacznę rutinoscorbinDopytam was dziewczyny jakie witaminy bierzecie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Puerię uno i chyba zacznę rutinoscorbinDopytam was dziewczyny jakie witaminy bierzecie ?
ja przed ciążą brałam Pregna Start, teraz Pregna PlusDopytam was dziewczyny jakie witaminy bierzecie ?
mi tez gotowanie pomaga, zakupy nie za bardzo bo wczoraj jak pojechaliśmy na zakupy to modliłam się żeby być już w domu, było mi tak słabo w tym sklepie i nie mogłam się w ogóle skupić na tych zakupach. Miałam na coś ochotę a za chwile mnie mdlilo na myśl ze mam to zjeść. Dziwne strasznie.Dawaj znać od razu. Mega trzymam kciuki ze wszystko się dobrze skończy
Mi netflix nie pomaga. Niestety tylko zakupy i gotowanie ale takie którego potem nie jem bo wszystko mi „śmierdzi”
Myślę że każda z nas ma kawał historii za sobą. Także dziewczyny głowa do góry, cycki do przodu będzie dobrze. Ja zaczęłam 11 tydzień. Mam mega apetyt ale nic poza tymJejku co za historia ;( myśle ze większość z nas ma za sobą jakieś nieciekawe historie i doświadczenia
Ja póki co biorę tylko pregna plus i magnez. Miałam już dwa razy skurcze łydek w nocy
będę trzymać na pewno !Hej dziewczyny, ja wczoraj zrobiłam sobie wieczór z netflixem żeby zając czymś głowę i nie myśleć o tej poniedziałkowej wizycie.
Niestety nic to nie dało bo w nocy miałam koszmary ze poroniłam, ze mnie czeka łyżeczkowanie i inne głupoty. Jestem cała w stresie.
Jutro mam wizytę. Tak strasznie się boje. Chciałabym w końcu usłyszeć coś co mnie uspokoi.
Trzymajcie proszę jutro rano kciuki.
ja jutro zaprowadzam mała, i zostaje pierwszy raz sama .. jestem ciekawa czy dam radę nie rozpłakać się przy niej ..Dziewczyny, które zaczynają jutro adaptację: jestem z wami Róża przez 5 tygodni była dwa dni, a ja bym z nią jeszcze posiedziała, ale koniec urlopu, trzeba się brać do roboty. Jutro się zatęsknię za dzidziutkiem moim
Ja miałam iść w piątek na adaptację do żłobka, ale że rano 38 stopni to sobie darowałyśmy... Mamy iść jutro, ale rano dalej ma 37,5 i w ciągu 4 godzin 3 , więc nie wiem czy do jutra coś się poprawi...Dziewczyny, które zaczynają jutro adaptację: jestem z wami Róża przez 5 tygodni była dwa dni, a ja bym z nią jeszcze posiedziała, ale koniec urlopu, trzeba się brać do roboty. Jutro się zatęsknię za dzidziutkiem moim
U mnie był taki w 5/6 tygodniu. W 7 tygodniu byłam i okazało się wszystko w porządku, serce biło. Jutro mam kolejna wizytę, ale ciągle się boję, bo objawów brak..pokażesz fotkę usg? Może masz z okresu 6-7 tc?