Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe, to chyba bardzo podobnie przechodzimyMyślę że każda z nas ma kawał historii za sobą. Także dziewczyny głowa do góry, cycki do przodu będzie dobrze. Ja zaczęłam 11 tydzień. Mam mega apetyt ale nic poza tym
To może poczekaj jeszcze troszkę albo spróbuj trochę wolniej. Ja jak kucnelam i przygniotłam trochę brzuch to też mi się jakoś niedobrze zrobiłoJa nadal w stanie wegetacji. Przedwczoraj postanowiłam poćwiczyć - cale 11 minut i zwymiotowałam jakiś koszmar
ale masz mały pęcherzykU mnie był taki w 5/6 tygodniu. W 7 tygodniu byłam i okazało się wszystko w porządku, serce biło. Jutro mam kolejna wizytę, ale ciągle się boję, bo objawów brak..
Wiem, dlatego ciągle mnie to stresuje, bo zawsze miałam większe.ale masz mały pęcherzyk
Jejku, biedny maluszekDzień dobry u nas już po , przebierałyśmy się na śpiocha godzinę temu... Temperatura 37.4, termometr nie piszczał w końcu... Ale chyba znowu odpuścimy adaptację i pojedzie do dziadków Jeszcze się zastanawiam czy nie spróbować zarejestrować jej do lekarza, bo serio nie wiem co robić, chyba mnie to przerasta
dawaj koniecznie znać !Dziewczyny, 8:45 mam wizytę. Trzymajcie kciuki proszę.