Majorkaaaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja najbardziej lubie serowa z grzankami do kubkaja kocham nudle ser w ziołach
nic tylko karne kutasy przyklejacMistrz parkowania kobita wysiadła do apteki a kierowca jak się zatrzymał tak stał nie żeby nie było gdzie stanąć
mowilam, że jem 7 razy dziennie? Że przytyje 20 kg, spoko, ale 40 to bym wolała już nie.To po co tak mało zrobiłaś
Od 1 dodatkowej do 40 kg duuuużo brakujemowilam, że jem 7 razy dziennie? Że przytyje 20 kg, spoko, ale 40 to bym wolała już nie.
każdy posiłek jadłabym podwójnie. Już nawet mleko złopie 3,9%, by wpadły jakieś kalorie ale by nie pchać w siebie żarcia. Jednak na jutro zamosilam frytki i ser camembert panierowany, pierogi rusie oraz pierogi z serem i smierate. Na razie mam 8+1 i +3kg. nienprzezywam, w każdej ciazy tak, a chuda jestem i potem samo się schudnie.Od 1 dodatkowej do 40 kg duuuużo brakuje
ja mam tak w każdej ciazy, 38-38,4 na termometrze do ucha.Zaczyna mnie martwić trochę moja temperatura, od początku ciąży mam podwyzszona, dzisiaj 38.1 i dzisiaj wyjątkowo czuje jakbym miała goraczke. Muszę w środę powiedzieć o tym na wizycie chyba...
Mi to nie przeszkadzało dopóki nie czułam tej temperatury, teraz normalnie jestem rozbita jak na grypęja mam tak w każdej ciazy, 38-38,4 na termometrze do ucha.
mialam tak z dwa razy, że aż mialam dreszcze, ale minęło. Zawsze możesz spytac, zrobic crp, nie wiem, jakie ono w ciazy, czy takie same normy jak bez ciąży?Mi to nie przeszkadzało dopóki nie czułam tej temperatury, teraz normalnie jestem rozbita jak na grypę