Twój wynik oznacza wczesną ciążę, właśnie okolice 4-5 tygodnia. Przy wyniku 1 000-1 500 można coś uwidocznić w macicy, potwierdzić ciążę, ale zarodek może być później. Przyjmuje się, że zarodek z bijącym serduszkiem pojawia się gdy beta jest powyżej 10 000.
Owulacja się mogła przesunąć, ja wg OM powinnam mieć termin na 2.04 a z USG wychodzi mi 9/10.04 ale cykle mam stosunkowo długie i nie zawsze jak w zegarku regularne. Robiłam testy owulacyjne i dane w aplikacji wprowadziłam z moich obserwacji. Tzn. Owulacja wystąpiła mniej więcej 3/4 dni później niż zakładała aplikacja.
Spokojnie, myślę, że zarodek pojawi się za kilka dni. U mnie przy 5+5/6 był dopiero zarodek 2mm a dzień przed wizytą beta wynosiła ok.12 600
Bardzo się cieszę, że objawy wróciły. U mnie bywa różnie, często mi niedobrze, ale nie jakoś bardzo, piersi dalej bez zmian, nie bolą nic a nic. Podbrzusze też raczej nie boli, więc codziennie się denerwuję czy ciąża ciągle się rozwija..
Teraz z mężem boimy się, że coś nas złapało, boli nas brzuch, jakby od jelit i wiadomo co dalej.. mam nadzieję, że przejdzie jak najszybciej.
Z rewelacji mojej 5 latce wczoraj wypadł pierwszy mleczak! Napisała list do Wróżki Zębuszki i dostała aż 2 pieniążki.
A jutro wyprawiamy jej takie małe urodzinki i jak się uda to pojedziemy na festiwal dmuchańców.