Będzie_dobrze
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cudnyTo mój dzisiejszy robak om 8+0, USG 8+4, więc jakby jednak marcowe według aplikacji 8+3, więc 01.04.
ja powinnam mieć 7+5 ale ostatnio wg USG wyszło że dwa dni młodsza jest ciaza więc zakładam że jest teraz 7+3o, to super. Musi byc dobrze.
Na mam dziś 7+4, wizyta tez za tydzień, ale w czwartek, to będzie 8+4, ale ciaza młodsza. Poprzednio wyglądało na 6 dni mniej, ale ze slabo było widac cokolwiek, to na nastepnej wizycie ocenimy dokładnie.
wow ale już ładnie widać. Mega różnica jest między 7 a 8 tygodniem. Ja mam zdjęcie na którym absolutnie nie widać nicTo mój dzisiejszy robak om 8+0, USG 8+4, więc jakby jednak marcowe według aplikacji 8+3, więc 01.04.
Nie, lekarz powiedział, że jest dobrze, tak jak powinno być. Za 2 tygodnie na wizytę dopiero.i nie masz zarodka ?
Ja tak samo, u lekarza bardzo czesto mam podwyższone. Jak w poprzedniej ciąży mi zmierzył i było 148 na ileś tam to jeszcze kilka razy mi próbował zmierzyć, nawet starał się pomoc wyczillować, ale nic nie pomagało i już chciał mi leki proponować Mówiłam, że w domu mierzę i mam książkowe - do końca ciąży 3 razy dziennie mierzylamAaaa muszę odkopać ciśnieniomierz wtedy na wizytach zdarzały się jakieś kosmiczne, raz kazał mi wyjść i za kilka minut wejść znowu mierzyć i potem mierzyłam 2 albo i 3 razy w ciągu dnia, ale zawsze było w porządku. Tylko u doktorka "syndrom białego fartucha"
na moim tez nic nie widać. Żebym nie widzisla na monitorze pulsującej kropki to bym chyba po samym zdjęciu nie uwierzyła, że coś tam jest.wow ale już ładnie widać. Mega różnica jest między 7 a 8 tygodniem. Ja mam zdjęcie na którym absolutnie nie widać nic
Czyli coś serio jest w tym fartuchuJa tak samo, u lekarza bardzo czesto mam podwyższone. Jak w poprzedniej ciąży mi zmierzył i było 148 na ileś tam to jeszcze kilka razy mi próbował zmierzyć, nawet starał się pomoc wyczillować, ale nic nie pomagało i już chciał mi leki proponować Mówiłam, że w domu mierzę i mam książkowe - do końca ciąży 3 razy dziennie mierzylam