reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

To mój dzisiejszy robak 😁 om 8+0, USG 8+4, więc jakby jednak marcowe 🤪 według aplikacji 8+3, więc 01.04. 🙃

Załączniki

• IMG_20230824_194700.jpg
    IMG_20230824_194700.jpg
    760,1 KB · Wyświetleń: 67
reklama
o, to super. Musi byc dobrze. :)
Na mam dziś 7+4, wizyta tez za tydzień, ale w czwartek, to będzie 8+4, ale ciaza młodsza. Poprzednio wyglądało na 6 dni mniej, ale ze slabo było widac cokolwiek, to na nastepnej wizycie ocenimy dokładnie.
ja powinnam mieć 7+5 ale ostatnio wg USG wyszło że dwa dni młodsza jest ciaza więc zakładam że jest teraz 7+3 ☺️

U mnie dzisiaj 5+1 i od trzech dni od rana mam super moce i wszystko bym zrobiła, wszystko mi się chce i jest cudownie, wspaniale a od 11/12 jakby ktoś mi prąd wyłączył... Muszę się przespać bo nie daje rady... Budzę się z ogromnym bólem głowy i gdybym mogła bym się z łóżka nie podnosiła. Kręci mi się w głowie, brak sił no i senność... Oczywiście wstaje bo mam roczniaka na stanie ale jest turbo ciężko, szybko się męczę, muszę siadać i odpocząć no i niepohamowany apetyt. Jak tylko poczuje głód to mnie mdli strasznie. No i jeść mogłabym wciąż i wszystko. Tym sposobem ponad 2kg już więcej...

Ja chyba sobie odlacze dostęp do internetu bo się naczytałam o tym płynie w jamie macicy, który u mnie niby jest i wyczytałam ze to może być pozostałość po zarodku który rozwijał się nieprawidłowo i został wchłonięty

Nie miałam takich rewelacji w pierwszej ciąży z tym płynem i nie wiem czy wierzyć wujkowi Google

Aaaa muszę odkopać ciśnieniomierz 🙈 wtedy na wizytach zdarzały się jakieś kosmiczne, raz kazał mi wyjść i za kilka minut wejść znowu mierzyć 🤣 i potem mierzyłam 2 albo i 3 razy w ciągu dnia, ale zawsze było w porządku. Tylko u doktorka "syndrom białego fartucha" 🤣🤣
Ja tak samo, u lekarza bardzo czesto mam podwyższone. Jak w poprzedniej ciąży mi zmierzył i było 148 na ileś tam to jeszcze kilka razy mi próbował zmierzyć, nawet starał się pomoc wyczillować, ale nic nie pomagało i już chciał mi leki proponować🙃 Mówiłam, że w domu mierzę i mam książkowe - do końca ciąży 3 razy dziennie mierzylam 😉

reklama
Ja tak samo, u lekarza bardzo czesto mam podwyższone. Jak w poprzedniej ciąży mi zmierzył i było 148 na ileś tam to jeszcze kilka razy mi próbował zmierzyć, nawet starał się pomoc wyczillować, ale nic nie pomagało i już chciał mi leki proponować🙃 Mówiłam, że w domu mierzę i mam książkowe - do końca ciąży 3 razy dziennie mierzylam 😉
Czyli coś serio jest w tym fartuchu 🤣

Do góry