reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Jejku dziewczyny a jak wasze ciśnienie ja mam bardzo niskie a przed ciaza miałam zawsze górna granice prawidłowego ciśnienia a tu nagle 99/57 ja ledwo żyję jak wstaje z łóżka mam takie zawroty :(
Wczoraj tak mialam, ledwo wstałam z łóżka... ciśnienie 100/59, dzisiaj jest już lepiej więc nie wiem od czego to zależy. Pij więcej wody, powinno trochę pomoc :)

Ja sie żegnam, moja beta spada, wyglada na to ze w poniedzialek dzidzia sie przestała rozwijać. Czekam na krwawienie-juz mnie boli brzuch.
Za was wszystkie trzymam kciuki✊🏻🌸
Na majową mamę się nie załapie ale mam nadzieje na czerwcową☺
Jednak kwiecien nie byl mi pisany☹️Trzymajcie się😍
🎈🎈🎈
Kochana, trzymam kciuki żeby udało Ci się załapać na czerwiec. Trzymaj się, wszystkiego dobrego i cieszę się że w tym wszystkim masz do tego takie nastawienie. ❤️❤️❤️❤️❤️

Hej, ja po wizycie niestety z mieszanymi myślami. Pisałam Wam, że mam bardzo nieregularne cykle ( teraz, bo całe życie jak w zegarku) no i okazało się że kropek młodszy niż wskazuje z om, bo ma tylko 4 mm i brak jeszcze akcji serca 😥

Hej, ja po wizycie niestety z mieszanymi myślami. Pisałam Wam, że mam bardzo nieregularne cykle ( teraz, bo całe życie jak w zegarku) no i okazało się że kropek młodszy niż wskazuje z om, bo ma tylko 4 mm i brak jeszcze akcji serca 😥
Możesz robić bete co 2 dni żeby sprawdzać czy wszystko się rozwija, a najlepiej uzbroić się w cierpliwość i nie panikować chociaż wiem że to trudne. Jak widać różnie może być, żadna z nas a przynajmniej większą część nie ma owulacji jak w zegarku. :) ❤️

reklama
Dziewczyny a czy któraś z Was niedoczynnosc tarczycy ?
Czy macie już może zwiekszona dawkę jeśli przyjmujecie tyroksynę ?

Do góry