No to wiadomo że na początku.Ja się dowiedziałam,że jestem w ciąży w poniedziałek.Z synem nie robiłam bety bo od razu pojechaliśmy do luxmedu na USG. w 8 tygodniuJa robiłam betę tylko na samym początku dwa razy później już nie ma sensu
reklama
7 kwietnia z OM, czyli mam teraz 7+4. A z usg to nie wiem, bylam w tamtym tygodniu w środę, gdy mialam z om 7+3, a z usg wyszlo 5+5. Najpierw byl tylko pecherzyk 15mm, dopiero 2 piąstki jedna na drugiej i duzo grzebania i jakims cudem pani dr znalazla zarodek. Za tydzień w czwartek mam kolejna wizytę. Wydaje mi się, porównując z poprzednia ciąża, która tez była młodsza o 4 dni nawiasem mówiąc, że i ta jest wcześniejszą, bo co idę na wizytę i z OM liczę na zobaczenie konkretnej rzeczy z macicy, to tego nie ma, więc wszystko opóźnione.a który masz aktualnie tydzień ? Albo na kiedy termin ?
Mogła Ci się owulacja przesunąć o tydzień? Miałaś po,niej jakieś stosunki? Trzeba wziąć pod uwagę żywotność plemnikow.
Tralalala25
Fanka BB :)
myślę, że naprawdę nie masz czym się martwić w tej chwili. A jeśli chcesz dla spokojniejszej głowy możesz za dwa dni powtórzyć badanie i zobaczysz jaki jest przyrost, może to Cie uspokoi?Mam wynik bety ale nie wiem co to znaczy kompletnie
może krwiak?I jeszcze lekarz powiedział ze mam jakiś płyn w macicy i ze mogę plamić przez to, miała któraś tez podobnie ?
Mi się wydaje,że wszystko jest ok, tym bardziej,że już tak miałaś.Może troszeczkę za wcześnie.Czasem lepiej poczekać troszkę dłużej niż niepotrzebnie się stresować.Na takim etapie ciąży nawet kilka dni dużo zmieniaAle przejrzałam z pierwszej ciąży papiery i miałam podobna sytuacje
1 ciąża 5w1d i pęcherzyk 0,76
2 teraz 5w2d i pęcherzyk 0,79
I tu i tu nie było zarodka wiec nie wiem może coś ze mną nie tak ze mam takie obsuwy za każdym razem
anchela
Fanka BB :)
nic nie mówił o krwiaku. Mówił tylko o płynie jakimśmoże krwiak?
myślę, że ciaza jest młodsza, co potwierdza wielkość pechedzyka i wysokość bety, przyjmuje się, że zarodekcwidac przy 10.000 chyba. Powtórz za dwa dni, spokojnie.Mam wynik bety ale nie wiem co to znaczy kompletnie
reklama
dziwne. Krwawić może krwiak, o niczym innym nie słyszałam. Może inne dziewczyny coś będą wiedzieć.nic nie mówił o krwiaku. Mówił tylko o płynie jakimś
A co lekarz powiedzial na temat pechedzyka?