reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
a który masz aktualnie tydzień ? Albo na kiedy termin ?
7 kwietnia z OM, czyli mam teraz 7+4. A z usg to nie wiem, bylam w tamtym tygodniu w środę, gdy mialam z om 7+3, a z usg wyszlo 5+5. Najpierw byl tylko pecherzyk 15mm, dopiero 2 piąstki jedna na drugiej i duzo grzebania i jakims cudem pani dr znalazla zarodek. Za tydzień w czwartek mam kolejna wizytę. Wydaje mi się, porównując z poprzednia ciąża, która tez była młodsza o 4 dni nawiasem mówiąc, że i ta jest wcześniejszą, bo co idę na wizytę i z OM liczę na zobaczenie konkretnej rzeczy z macicy, to tego nie ma, więc wszystko opóźnione.
Mogła Ci się owulacja przesunąć o tydzień? Miałaś po,niej jakieś stosunki? Trzeba wziąć pod uwagę żywotność plemnikow.

Mam wynik bety ale nie wiem co to znaczy kompletnie

Załączniki

• IMG_1485.jpeg
    IMG_1485.jpeg
    133,9 KB · Wyświetleń: 92
Ale przejrzałam z pierwszej ciąży papiery i miałam podobna sytuacje
1 ciąża 5w1d i pęcherzyk 0,76
2 teraz 5w2d i pęcherzyk 0,79
I tu i tu nie było zarodka wiec nie wiem może coś ze mną nie tak ze mam takie obsuwy za każdym razem
Mi się wydaje,że wszystko jest ok, tym bardziej,że już tak miałaś.Może troszeczkę za wcześnie.Czasem lepiej poczekać troszkę dłużej niż niepotrzebnie się stresować.Na takim etapie ciąży nawet kilka dni dużo zmienia 🙂

reklama
Do góry