nieee, ja jestem bardzo impulsywna, porywcza, mam adhd i to bardzo widać. A w ciazy jestem zen... Moje adhd ma urlop, a ja jestem dawniej spokojna, jak to ludzie okreslaja. Nawet przyjaciółka mi powiedziała dzien przez testem, że jestem jakas dziwna, taka spokojna. Ciąża nie planowana, malo prawdopodobna przez polipy, więc wkręcić sobie nie moglam.Swoją drogą, czy wy też jesteście takie nerwowe? Ja jestem jakimś kłębkiem nerwow, wszystko mnie drażni, denerwuje
reklama
I ja na haju.Czyli wszystkie wkurzone tylko ja płacząca XD XD
U mnie też miała być dziewczynka w 16 tygodniu.Na połówkowym inny lekarz się śmiał.Mogłam powiedzieć,że to Pana kolega po fachu się pomylił hahaja miałam mieć 2 dziewczynki, mam 2 chłopców.
Tralalala25
Fanka BB :)
gratulacje! Witaj w naszym gronieZapisuję się, termin prawdopodobnie 27.04 ale czekam jeszcze na wizytę bo za wcześnie. W dniu przewidywanego okresu wyszła kreska. Beta hcg potwierdził ciąże i póki co rośnie. Progesteron też w normie. Tak więc jestem dobrej myśli
a nie, z tego chińskiego kalendarza. na usg na prenatalnych było widac od razu, że faceci, z pierwszym Pani dr przełożyłam głowice do usg i pierwsze, co powiedziała, to że możemy porozmawiać o płci, wędka stała prościutko do góry. u drugiego mialam nadzieję i pytalam czy to może pępowina, ale Pani dr pozbawiła złudzeń, odebrane w tym samym dniu wyniki pappa potwierdziły chłopa. Teraz będę robic badania genetyczne od razu w 10+1, to będę wiedziała przed usg genetycznym.U mnie też miała być dziewczynka w 16 tygodniu.Na połówkowym inny lekarz się śmiał.Mogłam powiedzieć,że to Pana kolega po fachu się pomylił haha
Ja chodzę do lekarza do Kraśnika, prywatnie.a jakie miasto? Przeprowadzam się w okolice Zamościa i szukam lekarza do prowadzenia ciazy i miejsca, gdzie wykonam usg genetyczne.
Annde
Aktywna w BB
Melduję się po mojej dzisiejszej wizycie, z OM dziś 6+3, wg usg 6+2 ale ciężko było zmierzyć bo malec się chował, piąstki pod pupą zawsze pomagają najważniejsze, że wszystko jest dobrze, malec rośnie a serduszko bije, wrzucam fotkę mojego groszka od wczoraj mam straszne mdłości i wymioty, dostałam xonvea, mam nadzieję że pomoże bo z rana jest dramat... Pracuje w szpitalu gdzie codziennie jestem narażona na bezpośredni kontakt z bakteriami i wirusami, dlatego postanowiłam że idę na l4. Koniec wstawania o 6 przez dwa lata nie byłam na żadnym zwolnieniu, także zasłużony odpoczynek dla mnie i maluszka
Załączniki
super, że udało się go uchwycić.Melduję się po mojej dzisiejszej wizycie, z OM dziś 6+3, wg usg 6+2 ale ciężko było zmierzyć bo malec się chował, piąstki pod pupą zawsze pomagają najważniejsze, że wszystko jest dobrze, malec rośnie a serduszko bije, wrzucam fotkę mojego groszka od wczoraj mam straszne mdłości i wymioty, dostałam xonvea, mam nadzieję że pomoże bo z rana jest dramat... Pracuje w szpitalu gdzie codziennie jestem narażona na bezpośredni kontakt z bakteriami i wirusami, dlatego postanowiłam że idę na l4. Koniec wstawania o 6 przez dwa lata nie byłam na żadnym zwolnieniu, także zasłużony odpoczynek dla mnie i maluszka
reklama
Tez masz termin na 13 kwietnia?Melduję się po mojej dzisiejszej wizycie, z OM dziś 6+3, wg usg 6+2 ale ciężko było zmierzyć bo malec się chował, piąstki pod pupą zawsze pomagają najważniejsze, że wszystko jest dobrze, malec rośnie a serduszko bije, wrzucam fotkę mojego groszka od wczoraj mam straszne mdłości i wymioty, dostałam xonvea, mam nadzieję że pomoże bo z rana jest dramat... Pracuje w szpitalu gdzie codziennie jestem narażona na bezpośredni kontakt z bakteriami i wirusami, dlatego postanowiłam że idę na l4. Koniec wstawania o 6 przez dwa lata nie byłam na żadnym zwolnieniu, także zasłużony odpoczynek dla mnie i maluszka