reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Super!
Jej mam wrażenie ze wczoraj pisalas o 16tc, a juz 17tb 😃, to na 100% termin masz marcowy, bo ja mam 15+2 wg OM, wg USG 15+4 i termin 30.03.
Tak, mój termin przesunął się z 30.03 na 28.03. dzisiaj dokładnie 16+0 więc zaczynamy 17 TC. Czas leci niesamowicie a im bardziej zagłębiam się w cała tematykę związaną z porodem, dzieckiem, ubrankami tym bardziej się obawiam że nie zdążę wszystkiego przyswoić 🤣

reklama
Hej dziewczyny ja dziś 15+0 tc ale ten czas leci, według mnie powinniśmy liczyć skończone tygodnie tak będzie jaśniej na forum. My też wczoraj u siostry na urodzinach ahh tyle dobroci zrobiła a ja zjadłam troszkę i byłam, mega pełna, żołądek mi się skurczył jakos przez to że nie mam ochoty za wiele jeść. Pogoda u nas daremna nic tylko leżeć i oglądać seriale.

Też należę do tego klubu 😂 Dopóki nie zaszłam w ciążę w podskokach wybiegałam na górę a teraz przez kilka minut dochodzę do siebie.
A masz już dzieci? Ja się martwię jak to będzie maluszka wnosić na 4 piętro
sam zapach mnie odrzucił jak ja robiłam dla znajomych
a zawsze ja uwielbialan
I dobrze. Widocznie organizm jest mądry bo tuńczyk nie jest polecany w ciazy :)

Tak, mój termin przesunął się z 30.03 na 28.03. dzisiaj dokładnie 16+0 więc zaczynamy 17 TC. Czas leci niesamowicie a im bardziej zagłębiam się w cała tematykę związaną z porodem, dzieckiem, ubrankami tym bardziej się obawiam że nie zdążę wszystkiego przyswoić 🤣
Ja się trzymam po prostu tych wyliczeń lekarskich, 16 + bo można zwariować jedna apka to inna tamto. Nie mam ich dlatego, bo oszalałabym 🤣.
Oj ja nie mam czasu narazie zagłębić się w tematy, bo ciągle pracuje, a po pracy spie , gotuje, jem, myje się, piore i w kółko 🤪!

Ja się trzymam po prostu tych wyliczeń lekarskich, 16 + bo można zwariować jedna apka to inna tamto. Nie mam ich dlatego, bo oszalałabym 🤣.
Oj ja nie mam czasu narazie zagłębić się w tematy, bo ciągle pracuje, a po pracy spie , gotuje, jem, myje się, piore i w kółko 🤪!
mam tak samo
praca potem mój drugi etat obiad coś w domu gotowanie spanie
czuje się jak chomik w kołowrotki
ale chcę jak najwięcej kasy przed przyjściem dzidcka odlozyc

mam tak samo
praca potem mój drugi etat obiad coś w domu gotowanie spanie
czuje się jak chomik w kołowrotki
ale chcę jak najwięcej kasy przed przyjściem dzidcka odlozyc

Cześć wszystkim🖑 my właśnie wracamy do domu, w Zakopanem dziś deszczowo więc nawet nie szkoda wracać ale odpoczęlam bardzo i tak psychicznie 😀 u mnie dziś 14+5 , przyjemnej received_2770229186589096.jpegniedzieli 🌸

reklama
Czekam na usg. Założyłam sobie okulary żeby widzieć lepiej wszystko na tym ekranie ściennym bo daleko nie widzę wyraźnie No i parują mi cały czas przez maseczkę.
Za godzinę mam jeszcze tego pulmonologa i nie wiem czy pójdę. Raz ze mi się już nie chce a dwa to nie wiem czy czegoś akurat tam nie złapie.

Do góry