Tak, mój termin przesunął się z 30.03 na 28.03. dzisiaj dokładnie 16+0 więc zaczynamy 17 TC. Czas leci niesamowicie a im bardziej zagłębiam się w cała tematykę związaną z porodem, dzieckiem, ubrankami tym bardziej się obawiam że nie zdążę wszystkiego przyswoićSuper!
Jej mam wrażenie ze wczoraj pisalas o 16tc, a juz 17tb , to na 100% termin masz marcowy, bo ja mam 15+2 wg OM, wg USG 15+4 i termin 30.03.
reklama
Mama2018mama
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny, zapisałam sie na jutro na usg przesiewowe będzie 11+6 lub 12+5 ale sie boje mimo niedzieli chyba wysprzątam wszystko z tego stresu
Milej niedzieli Wam życzę
Milej niedzieli Wam życzę
mangusta87
ja aktualnie jestem mega miesosercaTeż zawsze uwielbiałam a teraz nie mogę patrzeć I to samo mam z makaronem i z mięsem rzecz jasna.
Agata19922
Hej dziewczyny ja dziś 15+0 tc ale ten czas leci, według mnie powinniśmy liczyć skończone tygodnie tak będzie jaśniej na forum. My też wczoraj u siostry na urodzinach ahh tyle dobroci zrobiła a ja zjadłam troszkę i byłam, mega pełna, żołądek mi się skurczył jakos przez to że nie mam ochoty za wiele jeść. Pogoda u nas daremna nic tylko leżeć i oglądać seriale.
Ladybird1989
A masz już dzieci? Ja się martwię jak to będzie maluszka wnosić na 4 piętroTeż należę do tego klubu Dopóki nie zaszłam w ciążę w podskokach wybiegałam na górę a teraz przez kilka minut dochodzę do siebie.
I dobrze. Widocznie organizm jest mądry bo tuńczyk nie jest polecany w ciazysam zapach mnie odrzucił jak ja robiłam dla znajomych
a zawsze ja uwielbialan
P
pożegnanie
Gość
Ja się trzymam po prostu tych wyliczeń lekarskich, 16 + bo można zwariować jedna apka to inna tamto. Nie mam ich dlatego, bo oszalałabym .Tak, mój termin przesunął się z 30.03 na 28.03. dzisiaj dokładnie 16+0 więc zaczynamy 17 TC. Czas leci niesamowicie a im bardziej zagłębiam się w cała tematykę związaną z porodem, dzieckiem, ubrankami tym bardziej się obawiam że nie zdążę wszystkiego przyswoić
Oj ja nie mam czasu narazie zagłębić się w tematy, bo ciągle pracuje, a po pracy spie , gotuje, jem, myje się, piore i w kółko !
mangusta87
mam tak samoJa się trzymam po prostu tych wyliczeń lekarskich, 16 + bo można zwariować jedna apka to inna tamto. Nie mam ich dlatego, bo oszalałabym .
Oj ja nie mam czasu narazie zagłębić się w tematy, bo ciągle pracuje, a po pracy spie , gotuje, jem, myje się, piore i w kółko !
praca potem mój drugi etat obiad coś w domu gotowanie spanie
czuje się jak chomik w kołowrotki
ale chcę jak najwięcej kasy przed przyjściem dzidcka odlozyc
mangusta87
mam tak samoJa się trzymam po prostu tych wyliczeń lekarskich, 16 + bo można zwariować jedna apka to inna tamto. Nie mam ich dlatego, bo oszalałabym .
praca potem mój drugi etat obiad coś w domu gotowanie spanie
czuje się jak chomik w kołowrotki
ale chcę jak najwięcej kasy przed przyjściem dzidcka odlozyc
mama.Antosia
reklama
Czekam na usg. Założyłam sobie okulary żeby widzieć lepiej wszystko na tym ekranie ściennym bo daleko nie widzę wyraźnie No i parują mi cały czas przez maseczkę.
Za godzinę mam jeszcze tego pulmonologa i nie wiem czy pójdę. Raz ze mi się już nie chce a dwa to nie wiem czy czegoś akurat tam nie złapie.
Za godzinę mam jeszcze tego pulmonologa i nie wiem czy pójdę. Raz ze mi się już nie chce a dwa to nie wiem czy czegoś akurat tam nie złapie.