reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ty tez jeszcze karmiszTy tez jeszcze karmisz??? Extra!! W sensie ze nie jestem sama. Juz zaczelam w weekend w ciagu dnia musztardą smarowac bo pisk gdy nie dostaje cycka, ale w żłobku czy u babci da się spac bez cyca... Kiedy planujesz przestac?
Ja tez jeszcze karmię, głównie wieczorami i nocki... Chociaz syn dopiero 15 miesięcy. W żłobku jedzie bez cyca ale na noc krzyk.

Ja bety nie robię też, ale biore Pregnacare original, brałam w poprzedniej ciąży też.

reklama
Mnie dzis meczy BRAK objawow,nie wytrzymalam i zrobilam test ciazowy,straszny to stres dla mnie ale kreska jest mocniejsza od przed paru dni..chociaz tyle moge zrobic
Na drugim zdjeciu z dzisiaj.
Ten na samej gorze to w dzien okresu beta 80.
Ten z przed chwili to mi tak pieknie wyszedl odrazu ciemny,ile ja sie naczekalam i narobilam tych testow zeby taki zobaczyc:))
20200806_084114.jpg20200810_173115.jpg

Załączniki

• 20200806_084114.jpg
    20200806_084114.jpg
    539,2 KB · Wyświetleń: 84
Mnie dzis meczy BRAK objawow,nie wytrzymalam i zrobilam test ciazowy,straszny to stres dla mnie ale kreska jest mocniejsza od przed paru dni..chociaz tyle moge zrobic
Na drugim zdjeciu z dzisiaj.
Ten na samej gorze to w dzien okresu beta 80.
Ten z przed chwili to mi tak pieknie wyszedl odrazu ciemny,ile ja sie naczekalam i narobilam tych testow zeby taki zobaczyc:))
Zobacz załącznik 1160964Zobacz załącznik 1160965
Super progres! Polecam ten eletryczny z clear blue co pokazuje tygodnie .. ja go robilam w piatek tez. Wcześniej dwa zwykle. Teraz juz daje sobie spokój heh

Ja to samo! Zrobilam dwa testy z moczu, w piątek idę do lekarza. Biore tylko kwas bo w pierwszej ciazy tez tak mi zalecila lekarka
Ja również!
Tydzień po terminie miesiączki zrobiłam test, wyszły 2 kreski bardzo ciemne, dzisiaj powtórzyłam i to samo :)
Jutro idę na rehabilitację i przy okazji zapiszę się na wizytę, bo na aplikacji nie wyskakują mi żadne terminy..
A może któraś z dziewczyn jest z Warszawy i podpowie dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży?
Albo któraś również korzysta z enel-medu i tam prowadziła ciążę?

Ja chyba niestety muszę się z wami o żegnać :( wczoraj zaczęłam krwawić. Byłam na wyjeździe.. Obcy szpital. Pęcherzem był widoczny. Jutro idę do swojej ginekolog, ale nie przewiduje pozytywnego zakończenia :(

Gratuluję wszystkim :*
Ohh może to nie koniec może to jakiś krwiak jak u mojej koleżanki, trzymaj się kochana i czekamy na info

reklama
Czy tylko ja nie robię tych wszystkich bet i reszty badań tylko czekam na wizytę? I oprócz kwasu foliowego żadnych witamin ?
Ja W tej ciąży też nie robiłam ani jednej bety. Dwie poprzednie stracone. Szalałam z testami, z beta i tylko nerwy były. Jutro mam wizytę u lekarza i pewnie da mi zlecenie na badania.
Nie chce się nie potrzebnie stresować, czekać na wyniki.
Biorę zmetylowany kwas foliowy, acard i euthyrox.
Spokojnie czekam, do 3 razy sztuka i teraz musi być dobrze 😃
Już i tak sie dziś nakręcam bo jakoś dziwnie boli mnie brzuch, ale tylko spokój może mnie uratować 😍

Do góry