M_P_90
Fanka BB :)
Aha, a co do covid-19 i tej chorej pandemii to ja w to nie wierzę i wiem, że to zwykła ściema...a chorzy pod respiratorami, czy umierający z powodu koronawirusa to po prostu osoby, które miały choroby współistniejące i które nawet wirus grypy by mógł zabić...nie mówię, że nie ma korony, bo jest, jak i wiele innych koronawirusów, ale absolutnie nikt mi nie wmówi, że ludzie umierają tylko dlatego, że się zarazili, a tak to byli zdrowi i nic im nie dolegało, bo to bzdura! Poza tym, natknęłam się ostatnio na bardzo mądry wpis jednego z ratowników medycznych, który mówi, że nigdy nie spotkał się z tym żeby choroba nie dawała żadnych objawów i ma racje! Każda choroba daje objawy choćby subtelne, ale jednak! Nie wspomnę też, że sam twórca testów, które są u nas przeprowadzane na covid powiedział wprost, że te testy nie służą do rozpoznawania wirusa i go nie wykrywają! No i jeszcze fakt, że nawet kobiety rodzące muszą podpisać ankietę, że "zgłaszają się z powodu prawdopodobieństwa zarażenia koronawirusem", a jeśli tego nie podpiszą to nie są przyjęte na porodówke jest dla mnie skandaliczne i pokazuje tylko ogrom tej szopki, która ma na celu nas ZNIEWOLIĆ i zrobić z nas DEBILI! Tyle w temacie covid ode mnie