Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Ja miała 3.47Wysokie czyli jakie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miała 3.47Wysokie czyli jakie?
A juz doczytalam ze 9. To załatwiaj tabletki jak najszybciej.Wysokie czyli jakie?
A ja mialam 3,7 tylko zbadałam przed pierwszą wizyta sama i juz w 6tyg dostalam tabletki. Czyli dobrze zrobiłam uff Ważne że mamy wszystko pod kontrolą.Ja miała 3.47
Nie mam nic kompletnie. Żadnych bóli, żadnego pieczenia, no nic. Dlatego zdziwiły mnie te wyniki moczu.Bardzo dużo leukocytów. Praktycznie nie powinno być wcale albo jakieś 1-3. To pewnie jakas infekcja i trzeba to skonsultować z lekarzem jak najszybciej. A nie masz innych objawów? Ja z kolei mialam pieczenie cewki moczowej i zrobiłam badanie moczu. Myslalam ze cos wyjdzie a wyszly dobre wyniki więc lekarz mi nic nie dał. Dziewczyny czy któraś jeszcze ma tendencje do podrażnień cewki moczowej? Nie piecze was czasem przy siusianiu?
Mi nic nie kazano przekładać. Ale zadzwoń do dentysty zapytaj.Ej kochane a może któraś z was się orientuje ... jestem zapisana na 10 października na wyrwanie zęba 8 .... będę mogła go wyrwać czy nie bardzo i przełożyć wizytę jak urodzę ???
Hehehe dobrze ze nie jestem w tym samaJa sie wydarlam na syna bo skrobal miske widelcem pol godziny bo chcial mieso ze spaghetti wygrzebac....duzo mnie wszystkiego irytuje a najbardziej maz,moze przejsc kolo mnie i westchnac i juz mi skacze cisnienie haha
dzwoniłam i miała oddzwonić to nie oddzwoniła  mówiła tylko ze gdyby to był zwykły ząb to tak a ze to jest 8 to musi się lekarza zapytaćMi nic nie kazano przekładać. Ale zadzwoń do dentysty zapytaj.
Mi niestety ta tendencja pozostała po poprzedniej ciąży Dlatego piję bardzo dużo wody, piłam też piwo 0,0% żeby dużo siusiać W ciąży z synem aż 3 razy wylądowałam w szpitalu właśnie z powodu infekcji układu moczowego. Raz dostałam bardzo wysokiej gorączki z drgawkami, dlatego wiem, że nie ma z tym żartów.Bardzo dużo leukocytów. Praktycznie nie powinno być wcale albo jakieś 1-3. To pewnie jakas infekcja i trzeba to skonsultować z lekarzem jak najszybciej. A nie masz innych objawów? Ja z kolei mialam pieczenie cewki moczowej i zrobiłam badanie moczu. Myslalam ze cos wyjdzie a wyszly dobre wyniki więc lekarz mi nic nie dał. Dziewczyny czy któraś jeszcze ma tendencje do podrażnień cewki moczowej? Nie piecze was czasem przy siusianiu?