Ewelina @
Fanka BB :)
dostałam luteinę i duphaston mam brać przez kilka dni po 3 razy dziennie jak będzie mniej lecieć to wtedy po 2xdziennieCo dostalas ,dushpaston?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dostałam luteinę i duphaston mam brać przez kilka dni po 3 razy dziennie jak będzie mniej lecieć to wtedy po 2xdziennieCo dostalas ,dushpaston?
Odpoczywaj i trzymaj się cieplutko ❤❤❤❤oj żebyś chciała wiedzieć gdybym mogła to bym was tutaj wszystkie wyściskała idę jakaś kolacje zrobić i trochę odpocząć ☺ miłego wieczorka wszystkim ❣
Czarna i zielona to tak samo jak kawa zawiera kofeina czy teine czy coś tylko w mniejszej ilosci więc lepiej ograniczac. Ja pije jedna kawe więc z herbaty czarnej zielonej i czerwonej zrezygnowałam. Polecam wam roibos są różne smaki no i ziółka oczywiście.A czemu czarnej nie? Bo ja teraz głównie pije czarną, bo zielona przestała mi wchodzić
Absolutnie nie ,do rodzinnego idz i to jak najszybciejRóżyczka. Ale przechodziłam w dzieciństwie mi się wydaje.
Myślisz że z tym moczem moge czekac do wizyty 18.09?
na razie tragedii nie ma ... zapłaciłam za leki tylko 80 złWiecie, że od września wchodzi lista leków bezpłatnych dla kobiet w ciąży, m. In. Luteina?
Bardzo dużo leukocytów. Praktycznie nie powinno być wcale albo jakieś 1-3. To pewnie jakas infekcja i trzeba to skonsultować z lekarzem jak najszybciej. A nie masz innych objawów? Ja z kolei mialam pieczenie cewki moczowej i zrobiłam badanie moczu. Myslalam ze cos wyjdzie a wyszly dobre wyniki więc lekarz mi nic nie dał. Dziewczyny czy któraś jeszcze ma tendencje do podrażnień cewki moczowej? Nie piecze was czasem przy siusianiu?Dziewczyny, wyniki moczu, z czego nic nie rozumiem. Pomożecie?
Drugie zdjęcie wyniki z krwi, które też dla mnie to czarna magia..
Rodzinny wystawi ci recepte na leki ,ja przy takim tsh straciłam ciaze niestety. Dlatego nie czekaj tylko dzwoń po recepteNiestety ale u mnie w mieście ciężko z endo. Może rodzinna coś poradzi
Wysokie czyli jakie?Martwię się bo przed ciążą wyszło mi wysokie tsh I nie zdążyłam nawet skonsultować z lekarzem A dzisiaj zrobiłam test i jest pozytyw. Nie powinno się zachodzic w ciążę przy wysokim tsh teraz jestem na urlopie i obgryzam paznokcie. Staraliśmy się to 3 cykl aż zrobiłam badania i tsh wysokie i nagle ciąża...
Ja też myślę że przez wysokie tsh straciłam ciążę... Teraz biorę leki i jest ok.. Mam nadzieję że tak zostanie do końcaRodzinny wystawi ci recepte na leki ,ja przy takim tsh straciłam ciaze niestety. Dlatego nie czekaj tylko dzwoń po recepte