reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dziś już 6 dzień czekam na wynik , może może będzie 🙏🙏 tłumacze sobie ze przez wirusa wszystko opóźnione :(
A może możesz zadzwonić i pomęczyć. Ja miałam pobierane w środę ale na bank wyszło od lekarza w czwartek i wynik był w następną środę. Napisałam rano do doktora SMS i potem położna przysłała. Rozumiem bardzo Twój stres, ja już po scianach chodziłam

reklama
Dziś już 6 dzień czekam na wynik , może może będzie [emoji120][emoji120] tłumacze sobie ze przez wirusa wszystko opóźnione :(
Domyślam się , że odchodzisz od zmysłów , mam nadzieję , że wyniki będą dzisiaj , jutro weekend to znowu się opóźni [emoji17] a może zadzwoń zapytaj? Boże jak ja wytrzymam 3 tygodnie czekając na wynik amnio? [emoji22][emoji22]

A może możesz zadzwonić i pomęczyć. Ja miałam pobierane w środę ale na bank wyszło od lekarza w czwartek i wynik był w następną środę. Napisałam rano do doktora SMS i potem położna przysłała. Rozumiem bardzo Twój stres, ja już po scianach chodziłam
Zadzwonię i zapisze się zaraz na połówkowe także będzie pretekst :)

@Monika2211 @Czarna 36 @Kamiśka :) @magdula36 koko kulki sa Wasze! Zapraszam 😘😘😘

@magdula36 dobrze, ze ugotuje, a co on taki rozrywkowy🥳? Mój by zaprosił, a nie umie gotować 😂 więc bym go na ścianie rozsmarowala, ale on by kupił gotowe, a ja bym się wstydziła podać 🙈🙈🙈

Jak wykrakasz to będzie czad 😂, ja też 70% Córcia ❤

No masz parę ulic, nawiguj Dziewczny a ja blenduje daktyle 😘😘😘
Się robi😁Co do płci. Ja sie jeszcze na nic nie nastawiam😃

Domyślam się , że odchodzisz od zmysłów , mam nadzieję , że wyniki będą dzisiaj , jutro weekend to znowu się opóźni [emoji17] a może zadzwoń zapytaj? Boże jak ja wytrzymam 3 tygodnie czekając na wynik amnio? [emoji22][emoji22]
Kamiśka :) no współczuję Ci bo trzy tygodnie to jest kawalek czasu,ale pomyśl sobie, że jak dostaniesz wyniki,to będziesz najspokojniejsza z Nas wszystkich😊Bo my mamy statystki a ty bedziesz miec pewność. Trzymaj sie cieplutko bedzie wszystko oki😊

Się robi[emoji16]Co do płci. Ja sie jeszcze na nic nie nastawiam[emoji2]
Ja nic nie wiem odnośnie płci także się nie nastawiamy na nic [emoji6] na początku nie chciałam nic wiedzieć aż do wyników amnio , ale 28.10 mam wizytę u swojego prowadzącego to dopytam o płeć [emoji4][emoji4] a na 100% będzie wiadomo z wynikami amnio bo się oznacza czy są chromosomy żeńskie czy męskie.

Kamiśka :) no współczuję Ci bo trzy tygodnie to jest kawalek czasu,ale pomyśl sobie, że jak dostaniesz wyniki,to będziesz najspokojniejsza z Nas wszystkich[emoji4]Bo my mamy statystki a ty bedziesz miec pewność. Trzymaj sie cieplutko bedzie wszystko oki[emoji4]
To prawda [emoji4] ta ciąża chyba byla po to żeby ten z góry w końcu nauczył mnie cierpliwości [emoji1787] ja to wiecznie narwana , że teraz natychmiast na wszystko chciałam mieć wpływ a tutaj wszystko ma swój termin i koniec! Nie mam wyjścia muszę się dopasować [emoji6]

Jeżeli dziecko jest chore czy rodzi się jako wcześniak no to nie przyjmą to nie jest klinika neonatologiczna tylko położniczo-ginekologiczna tak jest w większości prywatnych klinik [emoji1745][emoji6] przecież wcześniaki czy dzieci chore od razu po porodzie wymagają konsultacji z wieloma specjalistami a to nie jest na tyle duży oddział , żeby to pomieścić , takie realia [emoji6]
Pamietam , ze tez walczysz z cukrzyca- co do szpitala to chyba jesli bedziesz kiedys w przebiegu ciazy na dziennej insulinie (czego oczywiscie nie zycze) to wydaje mi sie ze mozna rodzic tylko w szpitalu o 3 stopniu referencyjnosci. Wiec z tym prywatnym bylby wtedy problem. Lepiej dopytaj zawczasu zeby sie nie rozczarowac. Oni musza wtedy kontrolowac cukier i insuline w czasie porodu. No i nieustajaco trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok z dzieciatkiem!

reklama
Do góry