reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Moni jesteś w tej je....j red strefie? Bo czy w jakiejś innej, że jest ograniczenie? Jak zobaczylam dzis lead jako break news, to odrazu o Tobie pomyślałam 😘😘😘!
Pewnie, ze tak dobry pomysł, weźcie ślub a biba jak rząd zacznie udawać ze coś zrobił 👍
Aaaa Słithart, powiem Ci, że w zasadzie to już kolor tych stref przestał mieć znaczenie, bo w najepszym przypadku w imprezce może wziąć udział 20 osób i jest zakaz tańców 🙂 No gdzie tu zakaz tańców jak towarzystwo takie rozrywkowe?! 😂 Przynajmniej już wiem na czym stoję. Lepsze to niż ciągła niepewność. A co się odwlecze to nie uciecze 😊
A powiedz Kochana, były dziś odwiedzinki? Jak w ogóle sytuacja? 😘

Z Mazur 😊
Oczywiście zdania są podzielone odnośnie opieki. Ale tak jak rozmawialam z położnymi, kiedy przywożą panne i nie zdąży sie gwiazda nawet położyć i już skacze z ryjem i wydaje polecenia (!) to nie dziwie sie, ze takie panie traktują oschle i wykonują tylko to co do nich należy. A widzialam jakie mendy trafiają czasem na oddziały.. Podziwiam położne pod każdym aspektem, bo za te marne grosze, co musza znosić czasem to mi by się nie chciało..
A ja sobie ubzduralam ze okolice Rzeszowa 😂😂😝 Ty na północ, a ja koduje na południowy-zachód 🙈! A teraz przypominam sobie, że pisałycie o wypoczynku na Mazurach, 🙈🙈🙈!

Masakra co?
Ja jeszcze przy pierwszym byłam w szpitalu Praskim, ja z poronieniem, a obok mamy z dzidziusiami chodziły uśmiechnięte, szczęśliwe, a ja wtedy myślałam o najgorszym..
Zastanawia mnie kto tak cudnie wymyślił, że na jednym oddziale było to wszytsko. Na Karowej było całkiem inaczej. Ludzie więcej empatii mieli, lepsza opieka...
Czytając Twój post polakalam sie...!
Ktoś potrzymał za rękę... pomyślałam co ja przeżywałam....!
No nieee, na Inflanckiej nie ma mowy żeby łączyć porodowke z dziewczynami które ronia! Zreszta czytalam ze to juz zmieniaja w większości, by psychika kobiety nie była obciążona wodokiem kobiet z dziećmi!!

Lilka macha rączka do ciotek z Babyboom 😁😁😁😍
Potwierdzone dzisiaj, że to dziewczynka, także "a nie mówiłam!" 😁😁😁❤❤❤
Pięknie współpracowała, pokazała i rączki i nóżki i główkę i nawet co ma między nóżkami i jest na 200% mała kobietka! 😍😍😍😍💖💖💖
Tak się cieszę, że chyba dzisiaj nie zasnę 🙈🙈🙈😂😂😂
No czeeesc Lilka ❤ pieknoto Mamy.
Moni gratuluję, cieszę się bardzo, no i Córcia tak jak mocno chciałaś 😘!
Czytam czytam czekam na Twój wpis i jeeesst👍😃! ŚPIJcie dziś słodko 😍!

reklama
Aaaa Słithart, powiem Ci, że w zasadzie to już kolor tych stref przestał mieć znaczenie, bo w najepszym przypadku w imprezce może wziąć udział 20 osób i jest zakaz tańców 🙂 No gdzie tu zakaz tańców jak towarzystwo takie rozrywkowe?! 😂 Przynajmniej już wiem na czym stoję. Lepsze to niż ciągła niepewność. A co się odwlecze to nie uciecze 😊
A powiedz Kochana, były dziś odwiedzinki? Jak w ogóle sytuacja? 😘
Jasne, masz trafne podejście 👍!
Jest jest nocuje 😍😍😍! Zmęczony..., powiedzieliśmy, jakis film, w sobotę będzie znowu❤, zatem zaczyna wracać 😃!
I tekst: cycki ci jakos urosły 😂😂🥳

Do góry