reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Dziewczyny, może doradzicie jakiś domowy sposób na bolące od miesiąca gardło? :( Czuję drapanie tylko po jednej stronie, głównie wieczorem i od czasu do czasu coś tam spływa i zakaszlę. Jak za dużo mówię, albo za głośno, to tracę głos, jakby mgła mi nachodziła na struny głosowe. o_O Przed świętami nie miałam czasu iść do lekarza, a poza tym unikam antybiotyków... Ale z drugiej strony, jeśli cały czas chodzę z jakąś infekcją, to też nie jest dobre przy staraniach.
Właśnie jednak flo a ta strona pokazała mi całkiem inaczej owulację. Ale sexy były tu i tu 😀 zwariuję prędzej niż dotrwam do tego 22 🤣

Hej, w listopadzie 2024 otrzymaliśmy z mężem kwalifikację do in vitro - z mojej strony endometrioza i adenomioza, ze strony męża słaba morfologia plemników. Aktualnie jesteśmy po stymulacji i punkcji i jest pierwsza załamka - stymulacja wyglądała świetnie, ponad 20 pęcherzyków pobranych, po czym okazało się, że większość jest pusta i zostaliśmy z 4 komórkami, z których 2 się zapłodniły i zostały zamrożone. Czekam teraz na okres i w 12/13 dniu cyklu USG, później transfer.
Przyznam, że trochę się załamałam wynikiem po punkcji i zaczęłam się bardzo denerwować... Mąż mnie bardzo pociesza, że przecież mamy dwa zarodki, jeden najwyższej klasy, drugi też okej, tylko o połowę mniejszy i że coś z tego na pewno będzie, a ja mam tylko czarne myśli ....
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i trzymam kciuki za każdą z Was!

Hej, w listopadzie 2024 otrzymaliśmy z mężem kwalifikację do in vitro - z mojej strony endometrioza i adenomioza, ze strony męża słaba morfologia plemników. Aktualnie jesteśmy po stymulacji i punkcji i jest pierwsza załamka - stymulacja wyglądała świetnie, ponad 20 pęcherzyków pobranych, po czym okazało się, że większość jest pusta i zostaliśmy z 4 komórkami, z których 2 się zapłodniły i zostały zamrożone. Czekam teraz na okres i w 12/13 dniu cyklu USG, później transfer.
Przyznam, że trochę się załamałam wynikiem po punkcji i zaczęłam się bardzo denerwować... Mąż mnie bardzo pociesza, że przecież mamy dwa zarodki, jeden najwyższej klasy, drugi też okej, tylko o połowę mniejszy i że coś z tego na pewno będzie, a ja mam tylko czarne myśli ....

Trzymam mocno kciuki! ✊😊

Mam nadzieje ze wszystko sie uda! Nie ma co się nastawiać negatywnie. Chociaz sama się nastawiam źle mimo ze dopiero zaczęliśmy starania. Myśl pozytywnie

Kurczę, chyba ta moja owulacja się przesunęła, coś czuję jajniki takie lekkie kłucie więc pewnie i testowanie będzie trochę późnej

reklama
reklama
Do góry