reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Właśnie dziewczyny, może z tym prywatnym jeszcze zaczekajmy, aż trochę popiszemy i zobaczymy, kto tylko przelotem, a kto zostaje ;) da się wtedy wyeliminować "podglądaczy". Na moim poprzednim forum trafiali się stalkerzy, którzy niby coś popisali dwa razy, a potem jeden nękał dziewczynę na prywatnym.
ojej to straszne😔

Hmm to ja jakas bez objawowo,mdlosc to moze jedna dziennie,bole glowy oststnio mialam 2 dni ale przeszly,drzemki czasem robie,i w sumie tylko sikanie zostalo w duzych ilosciach.dzis sluchalam serca dopplerem zeby sie upewnic ze jest bo malo ciazowow. Aaa zapachy no denerwuja mnie,ale tez jakos szalu nie ma.12+3

Nie strasz świrusami [emoji15]

Ja chciałam dołączyć do listy kwietniowek po prenatalnych.
Ja chciałabym dołączyć jak się okaże co z dzidziusiem jeszcze nie czuję się na siłach na dopisywanie się do listy mimo , że piszę z Wami od 2 miesięcy....
Ostatnio też dlatego mało mnie tu ... Staram się zabijać czas czekając na wyniki Pappa , na szczęście mam ogromne wsparcie w partnerze i przyjaciołach , taka paczka to skarb [emoji3590][emoji3590] dzięki Nim i Wam , się podniosłam i funkcjonuje w miarę normalnie :)

U mnie 14+6. Jutro zaczynamy 16 tydzień. Jak to zleciało 🙄. Pamiętam stresy i nerwy z początku...
Ostatnio dokucza mi ból głowy. Poza tym czuję się okej:) we wtorek wizyta 😍

Załączniki

• IMG_20201003_200355.jpg
    IMG_20201003_200355.jpg
    316,9 KB · Wyświetleń: 91
Ojj u mnie dzisiaj piękna pogoda była, więc oczywiście pranie wylądowało na dworze :) przywieźli też nam dzisiaj łóżko, ale było za duże żeby zmieścić się na schodach, próbowali przez okno na piętrze 😱😱 ale niestety nie utrzymali, spadło i się rozdarł materiał na rogu i koniec końców pojechało z powrotem do warsztatu i będzie w środę 🙄🙄🙄 także dalej musimy spać na kanapie w salonie 🙄😭
...ale chociaż łóżko śliczne i mega wygodne, więc tyle dobrego 🙈🙈
Jak tam wasze brzuszki? Ja już nie wchodzę w żadne spodnie sprzed ciąży i zostały mi sukienki i ciążówki 🙈🙈🙈😳😂

Jeeejkuuu jaki piękny brzuszek! 🥰🥰🥰 U mnie jak było tak jest płasko, ale nie dziwię się temu, wciąż chudnę 🤷‍♀️

reklama
Do góry